Libnet.ro
UNICEF

12:30

Momentul pentru care Trump de simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba |VIDEO

România Liberă România Liberă,
Momentul pentru care Trump de simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba |VIDEO

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba. continuă pe România Liberă

O idee nebuna din secolul XVIII - singurul motiv pentru care Trump este presedinte

Victoria republicanului Donald Trump in alegerile prezindentiale din SUA l-a determinat pe regizorul american Michael Moore, care este totodata autor si comentator politic liberal, sa afirme ca Partidul Democrat trebuie redat oamenilor, iar toti comentatorii, analistii, reprezentantii institutelor de sondare a opiniei publice trebuie concediati, la fel si angajatii din mass-media care au refuzat sa asculte ce se intampla cu adevarat in SUA.

VIDEO. Momentul stanjenitor pentru care Donald Trump se simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba pe actualul presedinte ales al SUA

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba.

VIDEO. Momentul stanjenitor pentru care Donald Trump de simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba pe actualul presedinte ales al SUA

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba.

Guvernul ataca la CCR legea majorarilor salariale. Ciolos a explicat motivele pentru care legea nu ar trebui aplicata (VIDEO)

Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea votata luni in Parlament de majorare a salariilor din Sanatate si Educatie. Premierul a explicat motivele pentru care aceasta lege nu ar trebui.

Alegeri SUA: De ce atat de multi americani au votat pentru Donald Trump

America a optat sa nu mai continue pe calea cresterii economice lente, a taxelor mari, a reglementarilor impovaratoare si a slabiciunii militare, potrivit unei analize publicate de MarketWatch, in conditiile in care Donald Trump a castigat presedintia.

Avertismentul talibanilor afgani pentru Donald Trump: Ar trebui sa-si retraga toate trupele din Afganistan

Talibanii afgani i-au cerut, miercuri, lui Donald Trump, proaspatul presedinte desemnat al Satelor Unite ale Americii, sa retraga trupele americane din Afganistan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )