Libnet.ro
UNICEF

08:46

Guvernul ataca la CCR legea majorarilor salariale. Ciolos a explicat motivele pentru care legea nu ar trebui aplicata (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul ataca la CCR legea majorarilor salariale. Ciolos a explicat motivele pentru care legea nu ar trebui aplicata (VIDEO)

Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea votata luni in Parlament de majorare a salariilor din Sanatate si Educatie. Premierul a explicat motivele pentru care aceasta lege nu ar trebui. continuă pe B1

Guvernul ataca la CCR pomana electorala a PSD. Ciolos: Nu contestam nevoia de marire a salariilor, dar e nevoie de corectarea unor inechitati

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca Guvernul ataca la Curtea Constitutionala legea privind majorarile salariale pentru medici si profesori, votata ieri de PSD in Parlament, in ciuda faptului ca nu a existat cvorum.

Pomeni electorale fara numar, de la PSD! Ce sanse sunt ca legea majorarilor salariale sa se aplice

In buza alegerilor, majoritatea PSD din Parlament a marit lefurile medicilor si profesorilor, insa legea are toate sansele sa pice la Curtea Constitutionala CCR). PNL acuza PSD de populism pe motiv ca nu exista bani in buget pentru majorari salariale.

Biroul Permanent al Camerei decide miercuri daca va fi reluat votul pe legea majorarilor salariale

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor va decide miercuri daca va fi reluat votul pe legea privind majorarile salariale in Sanatate si Educatie, informeaza B1 TV. Deputatii au adoptat luni.

in politica nu exista limite pentru prostie si ridicol. Basescu analizeaza miscarile de pe scena politica, dupa votul din Camera pe legea majorarilor salariale

In politica nu exista limite pentru prostie si ridicol, explica Traian Basescu situatia din ultimele zile de pe scena politica. Luni, Camera Deputatilor a votat o lege privind marirea salariilor din.

Guvernul a atacat la CCR Legea care interzice poprirea conturilor concomitent cu retinerea din salariu

Guvernul a anuntat luni ca a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) asupra Legii care permite ca datoriile salariatilor retinute la angajator sa nu mai fie executate si la banci, prin conturile de salarii, act adoptat recent de Parlament.

Dacian Ciolos: Guvernul ataca la Curtea Constitutionala legea majorarilor salariale. Ordonanta pe care s-au facut modificarile ramane in vigoare

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca Guvernul va cere un control de constitutionalitate a Legii de aprobare a OUG privind majorarile salariale, subliniind ca solicitarea va viza doar modificarile aduse ordonantei, nu si ordonanta initiala, astfel incata aceasta se va aplica in continuare. Premierul a declarat ca, daca Parlamentul ar fi dorit ca aceste modificari votate luni in Camera Deputatilor sa fie aplicabile, atunci ar fi existat o dezbatere reala, s-ar fi tinut cont de legea responsabilitatii fiscal-bugetare care stipuleaza ca nu pot fi facute majorari de salariale cu 6 luni inainte de alegeri si de principiul bicameralismului care prevede ca, atunci cand o lege este modificata substantial intr-una dintre camerele parlamentare, atunci ea trebuie sa treaca din nou prin votul ambelor camere.

Guvernul sesizeaza CCR asupra Legii privind efectuarea retinerilor din veniturile personelor fizice

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pe tema Legii privind unele masuri de efectuare a retinerilor din veniturile obtinute de persoanele fizice din contracte privind raporturi de munca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )