Libnet.ro
UNICEF

13:31

Monica Anisie si curentul electric: Ce a declarat, de fapt, ministrul Educatiei despre scoala online intr-o emisiune TV (VIDEO)

B1 B1,
Monica Anisie si curentul electric: Ce a declarat, de fapt, ministrul Educatiei despre scoala online intr-o emisiune TV (VIDEO)

O declaratie a ministrului Educatiei, Monica Anisie, a starnit polemici in mediul online. Ministrul a fost invitat luni seara la Realitatea Plus, unde a fost intrebata daca exista solutii pentru accesul la. continuă pe B1

Cum se scuza Monica Anisie pentru gafa facuta marti. Cine este, de fapt, vinovatul principal

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a postat un mesaj pe o retea sociala, in care incearca sa lamureasca lucrurile dupa ce marti, toata presa din Romania a vorbit despre gafa facuta de aceasta. E epidemie de stiri false in Romania! O realitate extrem de periculoasa si extrem de trista.

Ministrul Educatiei recomanda lectii la televizor pentru copiii care locuiesc in case fara curent electric

Monica Anisie, ministrul Educatiei, recomanda elevilor care traiesc in case fara curent electric si care nu pot folosi tabletele, sa priveasca emisiunile de tele-scoala de la TVR.

VIDEO Anisie, dupa balbele Prefecturii: Cresele si afterschool-urile raman deschise Hotararea care prevedea inchiderea lor a fost revocata Ministrul Educatiei i-ar fi transmis prefectului din timp care sunt prevederile legale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat luni seara ca cresele si afterschool-urile raman deschise in Capitala, dupa ce hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a municipiului Bucuresti care pevedea ca acestea si universitatile vor fi inchise a fost revocata. Anisie a subliniat ca se astepta ca azi sa se ia o decizie clara, pentru ca i-a comunicat prefectului Bucurestiului, Gheorghe Cojanu, care sunt prevederile legale. Noi precizari ale Prefecturii Capitalei: Cresele si after-school-urile NU se inchid Balbe in lant ale PrefecturiiMasca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online.

MONICA ANISIE: Copiii din Bucuresti merg maine la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

MONICA ANISIE: Cel mai probabil de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Monica Anisie sustine ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita: Pentru dimineata, am convocat inspectorii scolari sa realizam planul de masuri privind predarea online

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita. Tot luni, la ora 8:00, ministrul a convocat inspectorii scolari pentru a re.

Ministrul Educatiei: Luni, scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid Cel mai probabil, de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata - UPDATE

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid pana la o decizie a Comitetului pentru Situatie de Urgenta Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Monica Anisie. Daca va decide sa se treaca la scenariul online, vom trece la sistemul online. Luni, scolile si gradinitele vor fi in scenariul 2, a spus Anisie. Ea a precizat ulterior ca, cel mai probabil, de marti cursurile vor trece in sistem online.

Ministrul Educatiei: Trebuie sa ne pregatim pentru a preda online atata timp cat e necesar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni, referindu-se la posibilitatea ca in acest an scolar cursurile sa se desfasoare exclusiv online, ca este necesar sa fie pregatiti cei implicati in procesul educational pentru ca predarea online sa dureze atata timp cat e necesar, relateaza Agerpres.

Ministrul Educatiei anunta ca va monitoriza daca tabletele au ajuns in scolile din Capitala

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat astazi ca va monitoriza daca cele 8. 057 de tablete au ajuns in unitatile de invatamant din Capitala.

Monica Anisie promite o lege impotriva fake news-ului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )