Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie promite o lege impotriva fake news-ului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Anisie promite o lege impotriva fake news-ului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Anisie promite o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul.

Monica Anisie si curentul electric: Ce a declarat, de fapt, ministrul Educatiei despre scoala online intr-o emisiune TV (VIDEO)

O declaratie a ministrului Educatiei, Monica Anisie, a starnit polemici in mediul online. Ministrul a fost invitat luni seara la Realitatea Plus, unde a fost intrebata daca exista solutii pentru accesul la.

MONICA ANISIE: Copiii din Bucuresti merg maine la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

MONICA ANISIE: Cel mai probabil de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Monica Anisie sustine ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita: Pentru dimineata, am convocat inspectorii scolari sa realizam planul de masuri privind predarea online

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita. Tot luni, la ora 8:00, ministrul a convocat inspectorii scolari pentru a re.

Cum se scuza Monica Anisie pentru gafa facuta marti. Cine este, de fapt, vinovatul principal

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a postat un mesaj pe o retea sociala, in care incearca sa lamureasca lucrurile dupa ce marti, toata presa din Romania a vorbit despre gafa facuta de aceasta. E epidemie de stiri false in Romania! O realitate extrem de periculoasa si extrem de trista.

Monica Anisie despre situatia din Bucuresti: Ce s-a intamplat este incredibil!

Monica Anisie, ministrul Educatiei, critica balbaiala Comitetului Municipal Bucuresti pentru Situati.

Monica Anisie, despre situatia din Capitala: Inspectorii mi-au spus ca tabletele au fost distribuite catre scoli la sectoarele 2 si 4 am certitudinea ca au ajuns la copii Suspendarea cursurilor se va aplica si la stat, si la particular (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a precizat ca masura privind suspendarea activitatilor didactice fata in fatapentru o perioada de 14 zile in Capitala se va aplica si in sistemul de stat, si in.

Monica Anisie, dupa depasirea pragului de 3 in Capitala: Propunerea Inspectoratului Scolar va fi de suspendare a activitatilor didactice fata in fata pentru 14 zile Deja mai avem si alte localitati in scenariul rosu (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca Inspectoratul Scolar va propuneComitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta suspendarea activitatilor didactice cu prezenta fizica pe.

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inchiderea scolilor in Bucuresti

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca elevii vor merge in continuare la scoala, luni, 19 octombrie, in ciuda ratei de infectare care a depasit 3 la mia de locuitori in Bucuresti. Concret, dupa ce rata a fost depasita, Capitala a intrat in scenariul rosu, scenariu care prevede cursuri exclusiv online pentru elevi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )