Libnet.ro
UNICEF

15:15

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune fizica: M-a luat de maini si m-a impins intr-un colt. Fondatorul PC: E un procuror comunist (VIDEO)

B1 B1,
Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune fizica: M-a luat de maini si m-a impins intr-un colt. Fondatorul PC: E un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC. continuă pe B1

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Fondatorul PC: E o nedreptate, e un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei sustine ca a fost agresata fizic de Dan Voiculescu: Varanu' a fost agresiv, m-a inghesuit intr-un colt, ca sa schimb o lege

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC era senator, iar Macovei era ministru. In Senat, Varanu' m-a inghesuit si a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, intr-un colt unde m-a bagat, ca sa schimb o lege. A fost foarte agresiv si fizic, a declarat Monica Macovei la B1 Tv, potrivit Stiripesurse. ro.

VIDEO UPDATE Dan Voiculescu: Par foarte dur, dar sunt foarte sensibil/ Doamna Macovei trebuie sa raspunda pentru defaimarea tarii

Dan Voiculescu a declarat luni dimineata, inainte sa mearga la termenul de la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca dosarul ICA, ca este un om sensibil, desi pare dur si ermetic. El a anuntat ca Monica Macovei va trebui sa raspunda in justitie pentru defaimarea tarii, dupa ce europarlamentarul PDL a afirmat ca a fost agresata fizic de Voiculescu.

Dan Voiculescu: Macovei va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si sumbinarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul.

Dan Voiculescu: Va fi un proces impotriva lui Macovei. Ea va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si subminarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul.

REVISTA PRESEI: Dan Voiculescu - Nu exista nici o proba materiala directa sau indirecta impotriva mea

Evenimentul zilei anunta ca Dan Voiculescu a fugit de la propria conferinta de presa. in schimb, Jurnalul sustine ca nu exista ncio proba impotriva lui Dan Voiculescu. Adevarul deschide editia electronica de luni cu un material despre cum innebuneste cu forta statul roman un copil. Gandul vorbeste despre rezultatele la Bacalaureat. Hotnews scrie despre militarii romani aflati in Siria. De pe pagina electronica a revistei Capitalaflam ca CFR Marfa e impinsa spre insolventa. Iar Cotidianul ne spune cine a pus umarul la contraofensiva lui Traian Basescu lansata la 2 ani de la suspendare.

Dan Voiculescu: Sunt pregatit sa suport orice tip de consecinta pentru implicarea mea in disputa cu Traian Basescu

Profesorul Dan Voiculescu a tinut o conferinta de presa, duminica seara, pentru a explica detalii din dosarele in care este implicat. Iata principalele declaratii ale lui Dan Voiculescu:-.

Dan Voiculescu: imi doresc ca Romania sa devina un stat de drept autentic, un stat european

Profesorul Dan Voiculescu a tinut o conferinta de presa, duminica seara, pentru a explica detalii din dosarele in care este implicat. Iata principalele declaratii ale lui Dan Voiculescu:-.

Dosarul de santaj al lui Dan Voiculescu: Nelu Iordache i-ar fi dat lui Voiculescu 900 de mii de euro sub forma de contracte de publicitate

Omul de afaceri Nelu Iordache este cel care i-ar fi dat 900. 000 de euro, sub forma unor contracte de publicitate, lui Dan Voiculescu, potrivit uner surse judiciare citate de Digi 24. Nelu Iordache este unul dintre cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj, alaturi de Octavian Cretu si Nicolae Palfi.

Dan Voiculescu, acuzat de santaj. Surse: Omul de afaceri Nelu Iordache ar fi platit 900.000 de euro la Antene, sub forma unor contracte de publicitate

Omul de afaceri Nelu Iordache s-ar numara printre denuntatorii lui Dan Voiculescu. Iordache ar fi platit 900. 000 de euro la Antene, sub forma unor contracte de publicitate, arata surse judiciare citate de digi24. ro. Scandalul a iesit la iveala dupa ce acestia au depus plangeri la DNA. Procurorii anticoruptie l-au audiat ieri aproape timp de patru ore pe Dan Voiculescu, acesta fiind pus sub control judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )