Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dan Voiculescu: Macovei va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Macovei va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si sumbinarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu: Va fi un proces impotriva lui Macovei. Ea va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si subminarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul.

Dan Voiculescu, la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu contesta controlul judiciar, impus de Directia Nationala Anticoruptie, joi, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj. Voiculescu contesta interdictia de a parasi tara, prevazuta de.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel pentru un nou termen in dosarul ICA: Avocatii contesta completul de judecata

45: Avocatii lui Dan Voiculescu contesta completul de judecata in dosarul ICA. Acesta invoca decizia prin care a fost organizat completul de judecata, insa o asemenea solicitare a mai fost pusa in.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel pentru un nou termen in dosarul ICA: Avocatii au incercat in zadar sa amane procesul (VIDEO)

20: in timpul audierilor, Dan Voiculescu a acuzat DNA ca nu i-a respectat dreptul la aparare pe durata anchetei si ca a intimitat martorii pentru a-l indica drept vinovat. 00: Avocatii partilor.

Dan Voiculescu, a treia zi la Politie: Nu am niciun fel de emotii (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns pentru a treia oara la sediul IPJ Ilfov. El a stat foarte putin cu politistii, dupa nici cinci minute parasind institutia. N-am niciun fel de emotii, sunt constient ca am intrat intr-o.

Dan Voiculescu: Eu sunt pregatit pentru orice. Am intrat intr-o batalie, asa e in batalii

Dan Voiculescu a declarat, sambata dimineata, de la sediul IPJ Ilfov, ca nu considera o haituire ce i se intampla in ultima perioada si ca nu are nimic de reprosat procurorului. Nu e nicio.

Dan Voiculescu a mers la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu a mers, vineri, la sediul Politiei Ilfov, in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA. Fondatorul PC a ajuns la Politie in jurul orei 13:30 si a plecat dupa.

VIDEO UPDATE Dan Voiculescu: Par foarte dur, dar sunt foarte sensibil/ Doamna Macovei trebuie sa raspunda pentru defaimarea tarii

Dan Voiculescu a declarat luni dimineata, inainte sa mearga la termenul de la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca dosarul ICA, ca este un om sensibil, desi pare dur si ermetic. El a anuntat ca Monica Macovei va trebui sa raspunda in justitie pentru defaimarea tarii, dupa ce europarlamentarul PDL a afirmat ca a fost agresata fizic de Voiculescu.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Fondatorul PC: E o nedreptate, e un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune fizica: M-a luat de maini si m-a impins intr-un colt. Fondatorul PC: E un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )