Libnet.ro
UNICEF

13:15

Monica Macovei: Demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie. Coruptia si managementul neperformant au transformat Capitala intr-un camp tactic al mafiei locale

B1 B1,
Monica Macovei: Demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie. Coruptia si managementul neperformant au transformat Capitala intr-un camp tactic al mafiei locale

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei este obligatorie, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Coruptia endemica si. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Retinerea lui Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua cu forta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca retinerea primarului Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua in forta, scrie Agerpres. ro. Este un.

Liberalul Cristian Busoi: Se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei. Este o situatie trista pentru imaginea Bucurestiului si a Romaniei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat ca se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei daca acesta va fi arestat, informeaza Mediafax. Este o situatie.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

PNL cere demisia lui Sorin Oprescu: A doua functie ca importanta electorala, profund compromisa

Partidul National Liberal cere demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei dupa ce acesta a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25. 000 de euro. Liberalii considera ca, pentru.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa retinerea primarului Sorin Oprescu

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat retinerea primarului Capitalei Sorin Oprescu pentru fapte de coruptie drept un eveniment foarte trist, seful statului adaugand ca aceasta actiune a DNA este un semnal.

Reactia Elenei Udrea dupa saltarea primarului Sorin Oprescu

Elena Udrea a postat pe Facebook o reactie dupa retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Manifestatii impotriva primarului Sorin Oprescu

Duminica au loc mai multe manifestatii impotriva primarului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Mitingurile au fost organizate de asociatia Miscarea Dreptate pentru Animale.

Reactie PNL dupa retinerea lui Sorin Oprescu. Se cere demisia primarului general, daca acesta va fi arestat preventiv

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat azi ca se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei daca acesta va fi arestat si acuzatiile impotriva lui vor fi confirmate de instanta, anunta Mediafax.

Reactia lui Iohannis, dupa retinerea lui Oprescu: Este un semn ca lupta anticoruptie continua

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, referitor la retinerea primarului Sorin Oprescu pentru luare de mita, ca lupta anticoruptie continua.

UPDATE. Noi retinuti in dosarul lui Sorin Oprescu

Sefa Palatului Mogosoaia si adjunctul sau au fost retinuti, duminica seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care Sorin Oprescu este acuzat de luare de mita. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )