Libnet.ro
UNICEF

20:15

Reactia Elenei Udrea dupa saltarea primarului Sorin Oprescu

România Liberă România Liberă,
Reactia Elenei Udrea dupa saltarea primarului Sorin Oprescu

Elena Udrea a postat pe Facebook o reactie dupa retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. continuă pe România Liberă

Reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa retinerea primarului Sorin Oprescu

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat retinerea primarului Capitalei Sorin Oprescu pentru fapte de coruptie drept un eveniment foarte trist, seful statului adaugand ca aceasta actiune a DNA este un semnal.

Reactia Elenei Udrea, dupa vizita de ieri a lui Basescu

Elena Udrea confirma ca Traian Basescu a fost la ea acasa, aseara. Doua ore a stat fostul presedinte in apartamentul de lux al blondei de la Cotroceni, conform imaginilor difuzate de Antena.

Reactia partidului condus de Monica Macovei, dupa retinerea lui Sorin Oprescu

Partidul M10 a reactionat, duminica, dupa retinerea edillui Capitalei, Sorin Oprescu, pentru luare de mita, si i-a cerut primarului sa demisioneze.

Reactie PNL dupa retinerea lui Sorin Oprescu. Se cere demisia primarului general, daca acesta va fi arestat preventiv

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat azi ca se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei daca acesta va fi arestat si acuzatiile impotriva lui vor fi confirmate de instanta, anunta Mediafax.

Monica Macovei: Demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie. Coruptia si managementul neperformant au transformat Capitala intr-un camp tactic al mafiei locale

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei este obligatorie, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Coruptia endemica si.

Manifestatii impotriva primarului Sorin Oprescu

Duminica au loc mai multe manifestatii impotriva primarului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Mitingurile au fost organizate de asociatia Miscarea Dreptate pentru Animale.

Alina Gorghiu: Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, solutia potrivita azi - demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, duminica, demisia edilului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita. intr-o postare pe Twitter, liderul PNL a transmis ca solutia potrivita pe viitor este.

Reactia lui Iohannis, dupa retinerea lui Oprescu: Este un semn ca lupta anticoruptie continua

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, referitor la retinerea primarului Sorin Oprescu pentru luare de mita, ca lupta anticoruptie continua.

Klaus Iohannis: Retinerea lui Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua cu forta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca retinerea primarului Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua in forta, scrie Agerpres. ro. Este un.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )