Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu AEP. Ce suma trebuie sa plateasca europarlamentarul

B1 B1,
Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu AEP. Ce suma trebuie sa plateasca europarlamentarul

Europarlamentarul Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Mai mult, aceasta are de platit o suma record, ca urmare a hotararii Tribunalului Bucuresti. continuă pe B1

Monica Macovei a pierdut procesul privind finantarea campaniei prezidentiale prin PayPal

Europarlamentarul Monica Macovei a pierdut definitiv procesul cu AEP privind donatiile primite in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014 prin sistemul electronic PayPal, potrivit hotararii Tribunalului Bucuresti din 30 iunie.

INTERVIU Monica Macovei: Ca romanca, eu nu vreau sa fiu protejata de Germania si de Franta. Vreau sa fiu protejata de NATO si de Marea Britanie

Europarlamentarul Monica Macovei vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre atitudinea membrilor fondatori ai comunitatii europene de a impinge Marea Britanie cat mai repede afara, dar si despre planul ciudat al Germaniei si Frantei de reformare a UE prin distantare de NATO.

M10 are un nou presedinte. Monica Macovei s-a retras

Ioana Constantin a fost aleasa presedintele M10, dupa ce Monica Macovei, parintele partidului, a facut un pas in spate si nu a mai candidat pentru nicio functie de conducere.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )