Libnet.ro
UNICEF

19:30

Monica Macovei reclama incalcarea drepturilor romanilor din Bulgaria

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei reclama incalcarea drepturilor romanilor din Bulgaria

Membrii minoritatii romane din Bulgaria sunt privati de respectarea drepturilor, acuza eurodeputatul Monica Macovei intr-o scrisoare adresata Guvernului de la Sofia, informeaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Monica Macovei: probele facute cu suportul tehnic al SRI, anterior deciziei CCR, trebuie sa ramana valabile

Probele facute cu suportul tehnic al SRI, anterior deciziei CCR, trebuie sa ramana valabile, pentru ca la data efectuarii lor au fost constitutionale, iar neretroactivitatea este un principiu constitutional, declara europarlamentarul Monica Macovei, citata de Agerpres.

Monica Macovei: in urma deciziei CCR, dosarele in care probele esentiale se bazeaza pe interceptari sunt vulnerabile

Dosarele in care probele esentiale sunt bazate pe interceptari sunt vulnerabile, in urma deciziei CCR publicate astazi, sustine Monica Macovei intr-un comunicat de presa transmis redactiei .

Monica Macovei: Dosare de coruptie, spalare de bani, evaziune fiscala, crima organizata si anchete privind omoruri vor fi inchise in urma deciziei CCR

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, avertizeaza ca dosarele in care probele esentiale sunt bazate pe interceptari sunt vulnerabile in urma deciziei CCR publicate miercuri. Este vorba de toate dosarele care folosesc ca probe interceptari, inregistrari ambientale, filaj si alte mijloace de supraveghere, aflate in curs de cercetare la procurorii din toata tara DNA, DIICOT, parchete) sau pe rolul instantelor. Fostul ministru al Justitiei subliniaza ca dosare de coruptie, spalare de bani, evaziune fiscala, crima organizata, trafic de droguri si de fiinte umane, dar si anchete privind omoruri si alte infractiuni grave, risca sa fie inchise.

Piata de polistiren expandat din Romania, superioara calitativ celei din Bulgaria sau Polonia

Piata de polistiren expandat din Romania a ajuns aproape de maturitate si este superioara din punct de vedere calitativ celei din Bulgaria sau Polonia, potrivit reprezentantilor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )