Libnet.ro
UNICEF

11:00

Monica Pop, reactie furioasa dupa dezvaluirile lui Dragos Bucur: Este inadmisibil asa ceva

Playtech Playtech,
Monica Pop, reactie furioasa dupa dezvaluirile lui Dragos Bucur: Este inadmisibil asa ceva

Mesajul actorului Dragos Bucur din mediul online a crea valva! Zilele trecute, sotul Danei Nalbaru a publicat, pe contul sau oficial de Facebook, un mesaj uluitor catre toti romanii. Dragos Bucur a marturisit ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva COVID-19. Dupa aceste dezvaluiri curajoase, vedeta de la PRO TV . continuă pe Playtech

Dr. Monica Pop, despre legea vaccinarii obligatorii: Ce faci? Iei omul cu arcanul si il bati daca el nu doreste?

Potrivit unui document oficial se vor face demersuri pentru adoptarea Legii Vaccinarii care va cuprinde obligativitatea vaccinarii populatiei. Facand referire la textul care a fost scris inca din 2017, medicul Monica Pop a vorbit duminica seara, la Antena 3, despre cum a aparut aceasta lege si care ar fi consecintele ei.

Sorana Cirstea, reactie fascinanta dupa victoriile superbe din Australia. Cum s-au intamplat, de fapt

Dupa ce a trecut de Petra Kvitova, numarul 8 WTA, jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, in varsta de 30 de ani, a reusit una dintre cele mai importante victorii din cariera, in turul II de la Australian Open, avand scorul de 6-4, 1-6, 6-1. Sorana Cirstea, reactie fascinanta dupa victoriile superbe din Australia De altfel, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )