Libnet.ro
UNICEF

12:45

Monstrul care a siluit o fata cu dizabilitati din Marea Britanie. Condamnat in Anglia la 20 de ani de detentie, a primit o pedeapsa redusa in Romania

Adevărul Adevărul,
Monstrul care a siluit o fata cu dizabilitati din Marea Britanie. Condamnat in Anglia la 20 de ani de detentie, a primit o pedeapsa redusa in Romania

Romanul care a socat opinia publica din Marea Britanie, unde a abuzat sexual timp de un an o tanara cu dizabilitati, este un oradean care acum va fi deportat in Romania. Condamnarea de 20 ani de detentie i-a fost redusa la 18 de Curtea de Apel Oradea, din pricina legislatiei romanesti care pedepseste mult mai bland asemenea fapte. continuă pe Adevărul

Iohannis: Daca noul acord pentru Brexit ramane neschimbat, romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati

Romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin noul acord Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Iohannis: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi bine protejati

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Marea Britanie se joaca cu nervii UE

Guvernul britanic a dat duminica asigurari ca Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie, in ciuda faptului ca premierul Boris Johnson a fost obligat de parlament sa trimita Uniunii Europene o scrisoare nesemnata prin care a solicitat o amanare. Duminica dimineata ambasadorii UE la Bruxelles s-au reunit intr-o scurta sedinta si au demarat procedura scrisa pentru incheierea si semnarea Acordului de Brexit.

VIDEO INTERVIU: Peter Dale, profesor in cadrul NFTS Londra: in Marea Britanie s-a vorbit despre al Doilea Razboi Mondial chiar si la 50 de ani dupa razboi. Asa ca e normal ca inca sa se vorbeasca si aici despre comunism.

Peter Dale conduce Departamentul Documentar al Scolii Nationale de Film si Televiziune NFTS) din Londra si directia de documentare a Channel 4. intr-un interviu acordat HotNews. ro, el vorbeste despre ce face un film documentar sa fie bun, despre viziunea regizorului si despre experienta sa la Astra Film Festival.

Conferinta despre impactul Brexitului, organizata vineri de BNR si Ambasada Irlandei in Romania Liderii UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord de tranzitie

Banca Nationala a Romaniei si Ambasada Irlandei in Romania organizeaza vineri conferinta cu tema Impactul Brexit asupra economiilor din Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si.

Oficial MFP spune ca preturile diferite fata de UE la carburanti nu sunt determinate de nivelul taxelor, care reprezinta peste 50% din pret

In Romania ponderea taxelor in preturile finale ale benzinei fara plumb si motorinei sunt printre cele mai mici din UE, sustine Attila Gyorgy, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice MFP), raspunzand unei interpelari adresate de un deputat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )