Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victorie mare si calificare in semifinale la dublu pentru Simona Halep si Monica Niculescu

Online Sport Online Sport,
Victorie mare si calificare in semifinale la dublu pentru Simona Halep si Monica Niculescu

Perechea Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat, vineri noapte, in semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Montreal, Canada. continuă pe Online Sport

Zi plina pentru Simona Halep la Montreal: incepe la simplu, se muta la dublu. Programul meciurilor

Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova la simplu dupa care va infrunta, alaturi de Monica Niculescu, perechea franceza Garcia - Mladenovici.

Simona Halep, calificare in finala de la Montreal. Revine pe locul 3 mondial!

Dupa un meci de trei seturi anticipat de ultima confruntare a celor doua, Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, cu 6-0, 3-6, 6-2, si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala Rogers Cup, cu mentiunea ca in 2015 turneul s-a disputat la Toronto. Cu aceasta victorie Halep si-a asigurat revenirea pe locul 3 in clasamentul mondial la inceputul saptamanii viitoare cu un salt de doua pozitii.

Victorie la la Montreal! Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dupa ce au invins perechea franceza Caroline Garcia/Kristina Mladenovic cu.

Simona Halep revine fabulos cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinale

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata rusoaicei Svetlana Kuznetsova, a 11-a jucatoare a lumii.

Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 3-6, 6-1, 6-1/ Simona Halep s-a calificat in semifinale si a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, favorita numarul 5, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova 11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale competitiei. Dupa aceasta victorie, romanca a urcat un loc in clasamentul mondial, aflandu-se in prezent pe pozitia a patra.

Simona Halep, in optimi la Montreal dupa o victorie-fulger! Favoritele cad pe capete, sansa mare pentru romanca

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal (20:00). Un meci al revansei pentru Simona

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Simona da de pamant cu numarul 2 mondial

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Set decisiv intre cele doua

Simona Halep a jucat sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

Montreal: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale, de la ora 20:00

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta pe germanca Angelique Kerber 2 WTA), favorita numarul 2, in semifinalele turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 20:00 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )