Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Antena3 Antena3,
Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani realizeaza, cu ocazia sfintei sarbatori a Sfantului Nicolae, spectacolul Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani, un spectacol ghidus pentru copiii cuminti. Astfel, in datele de 6. continuă pe Antena3

Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani realizeaza, cu ocazia sfintei sarbatori a Sfantului Nicolae, spectacolul Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani, un spectacol ghidus pentru copiii cuminti. Astfel, in datele de 6 si 7 decembrie, 2014, incepand cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani sunteti invitati sa pasiti impreuna cu Mos Nicolae in magica lume a povestilor.

Mos Nicolae vine la Bucharest Christmas Shopping

Polul distractiei s-a mutat la Romexpo, unde, pana pe data de 21 decembrie, toti vizitatorii vor gasi aici motive sa vina si sa revina, pentru ca nicio zi nu va semana cu cealalta, organizatorii asigurandu-se ca paleta de distractii si oferte va acoperi toate gusturile si categoriile de varsta.

Cadourile de Mos Nicolae sunt in reducerile eMAG: Cele mai bune oferte de care sa profiti

Traditional, Mos Nicolae vine pe 6 decembrie. Daca nu te-ai decis deja ce cumperi, avem o lista cu reducerile de la eMAG de care sa profiti inainte sa daruiestiprimul cadou din decembrie. Reducerile eMAG sunt valabile in perioada 3 8 decembrie 2014, timp suficient sa cumperi ceva de Mos Nicolae. Magazinul sustine ca ofera reduceri de pana la 20% la telefoane, tabletele iPad de la Apple pornesc de la 1. 000 de lei, iar accesoriile precum carcasele au reduceri de [].

Festival dedicat lui Mos Nicolae, la Techirghiol. Mosul vine pe apa, la bordul unui velier

Techirghiolul are din acest an un festival dedicat lui Mos Nicolae. Sfantul preferat al copiilor va sosi pe apa, la bordul unui velier, pe lacul Techirghiol.

Iluminatul festiv se aprinde in ajun de Mos Nicolae la Ploiesti. Concerte, artificii si daruri pentru cei mici

Deschiderea oficiala a sarbatorilor de iarna la Ploiesti va avea loc vineri, 5 decembrie, in ajun de Mos Nicolae, pe pietonalul din zona centrala.

Cadouri de Mos Nicolae: Gadgeturi distractive si utile pe care sa le daruiesti

Niciodata nu poti trece prea multe cadouri pe lista de Mos Nicolae, asa ca am pregatit unele mai speciale. Iata ce gadgeturi interesante le poti darui celor dragi. Dupa ce am facut lista reducerilor la eMAG, care dureaza pana pe 8 decembrie si care aduce cateva produse foarte bune in atentia cumparatorilor, am colindat Internetul pentru a gasi si gadgeturi interesante si deopotriva utile. Unele sunt deja in Romania, asa ca le-am trecut aici. Gadgeturi legate desmartphone HELO TC Chopper [].

80% dintre familii fac cadouri de Mos Nicolae

80% dintre familii le fac copiilor lor cadouri de Mos Nicolae, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center. Dulciurile si jucariile sunt printre cele mai intalnite daruri, obiectele de imbracaminte sunt pe o tendinta descendenta, in timp ce cartile inregistreaza o crestere.

Cele mai inspirate cadouri de Mos Nicolae!

Fiindca weekend-ul acesta toata lumea, de la cei mai mici pana la cei mari, asteapta venirea lui Mos Nicolae, iata cateva dintre cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi!.

De Mos Nicolae, la Constanta se deschide Oraselul Copiilor

In aceasta sambata, de Mos Nicolae, la ora 19. 30, in parcul de langa Primaria Constanta se deschide Oraselul Copiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )