Libnet.ro
UNICEF

23:00

Moscova considera inadmisibile amenintarile secretarului de Stat american John Kerry

B1 B1,
Moscova considera inadmisibile amenintarile secretarului de Stat american John Kerry

Moscova a catalogat, luni, drept inadmisibile amenintarile secretarului de Stat american John Kerry, care a denuntat invazia Ucrainei de catre Rusia, precizand ca aceasta risca sa fie exclusa din. continuă pe B1

Moscova considera inadmisibile amenintarile lui Kerry.

Rusia a catalogat luni drept inadmisibile amenintarile secretarului de Stat american John Kerry, care a amenintat cu excluderea din cadrul G8, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Criza Ucraina. G8 condamna interventia militara a Moscovei in Ucraina si anuleaza pregatirile pentru summit-ul de la Soci Consideram inadmisibile amenintarile adresate Rusiei de catre secretarul de Stat american John Kerry cu privire la ultimele evenimente din Ucraina si Crimeea, afirma Ministerul rus de .

Secretarul de Stat american John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8

Secretarul de Stat american John Kerry a atras atentia ca Rusia ar putea parasi G8, in contextul operatiunilor militari ruse din Ucraina. Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir .

Secretarul de stat american: Rusia se comporta ca in secolul 19, invadand o tara pe un pretext inventat

Secretarul de stat american John Kerry a condamnat actul incredibil de agresiune al Rusiei in Ucraina si a avertizat cu repercusiuni foarte grave din partea SUA si alte state, inclusiv izolarea economica a Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )