Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moscova:Termenul stabilit de catre Statele Unite pentru Siria este nerealist. Negocierile Kerry-Lavrov privind arsenalul chimic sirian au intrat in cea de a treia zi

Hotnews Hotnews,
 Moscova:Termenul stabilit de catre Statele Unite pentru Siria este nerealist. Negocierile Kerry-Lavrov privind arsenalul chimic sirian au intrat in cea de a treia zi

Termenul stabilit de catre Statele Unite pentru a decide daca discutiile ce vizeaza plasarea sub control international a armelor chimice din Siria au sanse de reuzita este nerealist, a declarat sambata un deputat rus important, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Acord SUA-Rusia privind arsenalul chimic sirian: Damascul are la dispozitie o saptamana sa prezinte lista armelor chimice. Cele doua puteri, de acord cu o interventie militara daca Siria nu respecta planul

Ora 13:39 Statele Unite si Rusia au ajuns sambata la un acord asupra planului de plasare sub control international a arsenalului chimic sirian, transmite AFP. Regimul de la Damasc are la dispozitie o saptamana pentru a prezenta lista cu armele chimice pe care le detine, a anuntat secretarul de Stat american, John Kery, intr-o conferinta de presa omunacu ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. Statele Unite si Rusia s-au pus, de asemenea, de acord asupra adoptarii unei rezolutii ONU care sa prevada recurgerea la forta daca Siria nu va respecta planul de predare a armelor chimice.

UPDATE Acord SUA-Rusia privind arsenalul chimic sirian: Damascul are la dispozitie o saptamana sa prezinte lista armelor chimice. In cazul in care nu respecta angajamentul, Siria ar urma sa fie sanctionata in baza Cartei ONU

Statele Unite si Rusia au ajuns sambata la un acord asupra planului de plasare sub control international a arsenalului chimic sirian, transmite AFP. Regimul de la Damasc are la dispozitie o saptamana pentru a prezenta lista cu armele chimice pe care le detine, arsenalul urmand sa fie distrus pana la mijlocul lui 2014, a anuntat secretarul de Stat american, John Kery, intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. Kerry a avertizat Damascul ca, in cazul in care nu respecta angajamentul, Siria va suferi consecintele, in baza Capitolului 7 al Cartei ONU, sectiune ce acopera sanctiuni si actiuni militare.

VIDEO Acord SUA-Rusia privind arsenalul chimic sirian: Damascul are la dispozitie o saptamana sa prezinte lista armelor chimice. In cazul in care nu respecta angajamentul, Siria ar urma sa fie sanctionata in baza Cartei ONU

Statele Unite si Rusia au ajuns sambata la un acord asupra planului de plasare sub control international a arsenalului chimic sirian, transmite AFP. Regimul de la Damasc are la dispozitie o saptamana pentru a prezenta lista cu armele chimice pe care le detine, arsenalul urmand sa fie distrus pana la mijlocul lui 2014, a anuntat secretarul de Stat american, John Kery, intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. Kerry a avertizat Damascul ca, in cazul in care nu respecta angajamentul, va suferi consecintele, in baza Capitolului 7 al Cartei ONU, sectiune ce acopera sanctiuni si actiuni militare.

Moscova: Termenul stabilit de catre SUA pentru Siria este nerealist

Termenul stabilit de catre Statele Unite ale Americii SUA) pentru Siria privind trecerea armelor chimice sub control international este nerealist, considera Alexei Pushkov, seful Comisiei pentru afaceri externe din Parlamentul rus.

Statele Unite indeamna Siria sa declare cat mai rapid marimea si particularitatile arsenalului chimic detinut

Statele Unite au indemnat, joi, regimul de la Damasc sa declare cat mai rapid marimea si particularitatile arsenalului chimic detinut, relateaza AFP. Cererea a venit in aceeasi zi in care secretarul de.

Statele Unite si Rusia au decis: Siria are o saptamana sa arate ce arme neconventionale are

Statele Unite si Rusia au ajuns la un acord in privinta planului de plasare sub control international a arsenalului chimic sirian, regimul de la Damasc avand la dispozitie o saptamana pentru prezentarea listei cu arme neconvetionale, afirma secretarul.

Farsa in Statele Unite: O tanara isi pune o burta falsa si acuza barbatii pe strada ca au lasat-o insarcinata (VIDEO)

Andrea, o tanara din Statele Unite, a decis sa faca o farsa barbatilor. Astfel, ea si-a pus o burta falsa si a iesit pe strada pentru a-i acuza pe domni ca au lasat-o insarcinata. Mai mult, ea.

Stafia lui Andropov: Vladimir Putin admonesteaza Statele Unite

Vladimir Putin s-a hranit inca din copilarie cu miturile bolsevice. Intre acestea, ceea ce a numit Jean-Francois Revel a numit obsesia anti-americana.

Statele Unite ale Americii comemoreaza 12 ani de la atentatele din 11 septembrie

Statele Unite comemoreaza miercuri 12 ani de la atentatele din 11 septembrie, cu ceremonii organizate in special la New York si Washington, scrie AFP. Presedintele Barack Obama si vicepresedintele Joe Biden, alaturii de sotiile lor, au pastrat un moment de reculegere pe peluza de la Casa Alba.

Kerry anunta o reuniune SUA-Rusia la ONU pentru stabilirea unei date pentru conferinta de pace privind Siria,Geneva 2

Statele Unite si Rusia au decis sa se intalneasca la New York in cadrul Adunarii Generale a ONU, la sfarsitul lui septembrie, pentru a incerca sa stabileasca o data pentru conferinta de pace privind Siria, a anuntat John Kerry vineri, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )