Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivarea instantei: cine spala banii furati de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Motivarea instantei: cine spala banii furati de Elena Udrea

Administratorul mosiei de la Nana era mana care strangea banii pentru Elena Udrea. Tudor Breazu ar fi fost cel mai apropiat colaborator al Elenei Udrea, responsabil cu spalarea banilor din mita si cu. continuă pe Antena3

Roberta Anastase, invocata in motivarea judecatorilor privind arestul preventiv pentru Elena Udrea

In motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea, judecatorii o pomenesc si pe Roberta Anastase, care ar fi fost martor la o discutie privind o mita primita de Udrea. Declaratia lui Adrian.

Pe cine ar putea denunta Elena Udrea pentru a scapa de celula

Elena Udrea isi asteapta avocatul in arest pentru a pune la punct strategia de a scapa si de acest mandat de arestare. Pana pe 5 martie, aceasta are timp sa se gandeasca daca va depune si ea un denunt.

Elena Udrea loveste din nou pe Facebook

Elena Udrea a scris din nou pe Facebook. Protejata lui Traian Basescu incearca sa dezminta marturiile din motivarea instantei. Echipa de comunicare a Elenei Udrea spune ca aceasta a luptat si va lupta.

Tudor Breazu a mintit ca sa o protejeze pe Elena Udrea

Tudor Breazu a mintit chiar si in fata instantei pentru a o proteja pe Elena Udrea. Confruntat cu Ana Maria topoliceanu, breazu a negat tot. Magistratii noteaza in motivarea arestarii ca acesta era.

Judecatori: Elena Udrea a coordonat si controlat un intreg sistem de coruptie

Elena Udrea a coordonat si controlat un intreg sistem de coruptie, se arata in motivarea judecatorilor care au decis arestarea fostului ministru. in acest dosar, sunt aratati doar banii dati cu titlu de mita, d.

Ce a declarat Elena Udrea judecatorilor inainte sa fie arestata a doua oara. Deputatul PMP vorbeste despre banii negri din politica

Elena Udrea a spus judecatorului de drepturi si libertati ca nu stie cum sa se apere in fata acuzatiilor, ca a fost un ministru bun, iar in campaniile electorale oamenii fac si lucruri la limita legii.

As minti daca as spune ca nu ne afecteaza situatia prin care trece Elena Udrea. Cine spune asta

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, spune ca PMP este afectat de situatia prin care trece Elena Udrea, speranta sa fiind aceea ca in instanta se va afla adevarul, potrivit.

Elena Udrea, Ion Ariton si Rudel Obreja, la DNA. Avocatul Marius Striblea: Poate fi vorba despre orice urmarire penala (VIDEO)

UPDATE: Rudel Obreja a sosit la sediul DNA pentru audieri in dosarul in care Elena Udrea si Ion Ariton urmeaza sa dea declaratii procurorilor. Elena Udrea s-a prezentat la DNA, vineri dimineata. Potrivit ultimelor.

Elena Udrea comanda credite bancare pentru apropiati

Schema prin care Ioana Basescu a luat celebrul credit preferential de la CEC a fost folosita cu succes si de Elena Udrea. Pe langa creditul preferential obtinut pentru terenul ei, Udrea a reusit sa ii.

Elena Udrea cere confruntare cu denuntatorii sai. Avocat: isi doreste foarte tare sa-i priveasca in fata pe acesti barbati

Elena Udrea cere confruntare cu denuntatorii sai, a declarat avocatul Alexandru Chiciu dupa ce a discutat aproape 4 ore cu Elena Udrea in arestul central. Luni ar putea fi luata o decizie in acest sens dupa ce av.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )