Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul halucinant pentru care un judecator considera ca Gheorghe Ursu nu a fost disident

Adevărul Adevărul,
Motivul halucinant pentru care un judecator considera ca Gheorghe Ursu nu a fost disident

Gheorghe Ursu nu a fost disident deoarece nu si-a manifestat public opozitia fata de regimul comunist, iar fostii securisti Vasile Hodis si Marin Parvulescu au fost achitati de judecatoarea Mihaela Nita deoarece in opinia acesteia in 1985 - cand Ursu a fost ucis in inchisoare - nu au existat acte represive ale regimului comunist. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care un roman a ramas fara masina Tesla pe care o detinea. Politistii s-au uitat lung la actele lui

Conducatorul auto s-a ales si cu un dosar penal din partea oamenilor legii, iar masina Tesla la volanul careia se afla i-a fost confiscata. Barbatul de 38 de ani a fost oprit de catre agentii de la Politia de Frontiera, care au mai aflat si ca aceasta achizitionase autoturismul pe suma de 50. Motivul pentru .

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost data afara Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a intamplat in culise la Insula Iubirii

Sezonul 5 al show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, a fost ultimul pentru ispita Maria Ilioiu. Roscata, calina, reusind sa prinda in mrejele sale barbatii, a fost totusi data afara, sanctiunile disciplinare avand si ele o concluzie. Motivul pentru care Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost data afara de la Antena .

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a purtat niciodata verigheta

Scriitorul si fostul consilier personal al lui Nicolae Ceausescu, Petre Gigea, a elucidat misterul pentru care fostul presedinte nu a purtat niciodata verigheta.

Plan halucinant pentru Romania? Dezvaluiri-bomba despre privatizarile pregatite de PNL

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, sambata, la Descoperiti, dezvaluiri-bomba despre planul pe care l-ar pune la cale, de fapt, PNL si Klaus Iohannis pentru Romania: privatizari pe toata linia, cu o miza financiara uriasa pentru artizanii acestui plan, dar cu un cost enorm pentru romani.

Care e marea problema a masinilor autonome pentru care nimeni nu are solutia

Se spune ca viitorul industriei auto e reprezentat si de masinile autonome. Asa e, dar modelele care merg fara sofer vin cu o mare problema ce inca n-a fost rezolvata. Toti marii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )