Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul politic pentru care mai multi actori, printre care si Mirela Oprisor, cunoscuta din Las Fierbinti, ies in strada

Adevărul Adevărul,
Motivul politic pentru care mai multi actori, printre care si Mirela Oprisor, cunoscuta din Las Fierbinti, ies in strada

Mai multi actori vor iesi in strada sa stranga semnaturi pentru initiativa cetateneasca Oameni noi in politica, initiativa care vizeaza schimbarea legislatiei electorale. continuă pe Adevărul

Morometii, HUIDUITI in Teleorman: Motivul incredibil pentru care SUTE de spectatori au fost revoltati!

Esec neprevazut la lansarea asteptatului film Morometii 2, chiar la Alexandria, inima judetului in care s-au facut filmarile. Din cauza sonorizarii execrabile, sute de spectatori au parasit Sala Polivale.

Mai multi medici au ajuns pe mainile colegilor lor dupa ce au fost batuti de doi interlopi

Caz incredibil la Sinaia, unde mai multi medici veterinari au fost agresati de doi barbati. Totul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 02. Mai multi medici veterinari participau la.

Tot mai multi americani cumpara avioane private la mana a doua din China

Incetinirea cresterii economice i-a cam speriat pe bogatasii chinezi, care au inceput sa-si vanda avioanele. Iar companiile sunt si ele in aceeasi situatie. Dar cumparatori s-au gasit rapid. printre.

Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor ori sunt.

Motivele pentru care trebuie sa bem apa cu lamaie dimineata

Din momentul in care am inceput acest obicei simplu si surprinzator de sanatos, acum cativa ani, am asteptat cu rabdare diferentele. Gustul racoritor ma ajuta sa ma trezesc dimineata, si de asemenea, apa cu lamaie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )