Libnet.ro
UNICEF

08:30

MSI anunta inceperea inscrierilor pentru Premiile MSI Creator 2020

Adevărul Adevărul,
MSI anunta inceperea inscrierilor pentru Premiile MSI Creator 2020

MSI anunta inceperea inscrierilor pentru competitia online Premiile MSI Creator 2020, dedicata designului grafic 2D, animatiei 3D si editarii video. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Meteorologii anunta zile cu vreme frumoasa, dar rece

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar rece dimineata si pe parcursul noptii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in sudul Banatului.

Firea anunta inceperea primei serii de cursuri video in cadrul proiectului Scoala Tv

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca, de duminica, de la ora 12:00, incepe o serie de cursuri video in cadrul proiectului Scoala Tv, primele lectii urmand sa fie destinate prescolarilor din grupa mare, iar de saptamana viitoare elevii claselor primare vor putea urmari lectii live.

Trump anunta un plan pentru atenuarea socului economic provocat de criza coronavirusului

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, un plan prin care unii americani sa primeasca imediat 1. 000 de dolari pentru atenuarea socului economic provocat de criza coronavirusului si a spus ca in zonele cele mai afectate de epidemie ar putea fi instalate corturi militare pentru tratarea bolnavilor, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )