Libnet.ro
UNICEF

18:01

Mugur Isarescu a vrut sa acceseze fonduri europene pentru a-si dota crama: Ce suma COLOSALA a cerut (FOTO)

B1 B1,
Mugur Isarescu a vrut sa acceseze fonduri europene pentru a-si dota crama: Ce suma COLOSALA a cerut (FOTO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a incercat, in urma cu 10 ani, sa isi doteze crama din fonduri europene, insa proiectul i-a fost refuzat, informeaza Wowbiz. ro. Isarescu are afaceri cu vin prin. continuă pe B1

Mugur Isarescu, despre inflatie: Ne va ajuta luna aceasta

Inflatia este o boala extrem de perfida care poate sa apara sub n forme, a declarat, luni, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, la conferinta Inflatia in ultimii zece ani,.

Comisarul european Corina Cretu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene

Aflata la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, comisarul european Corina Cretu a declarat ca administratiile locale din Ardeal sunt cap de lista la atragerea de fonduri europene, un exemplu de bune practici care trebuie urmat si ca Romania risca sa piarda fonduri europene de 600 milioane euro din lipsa de proiecte.

Mugur Isarescu, mesaj de sustinere pentru Guvern: De la televizor, totul se prabuseste

Mesaj de sustinere dat de Isarescu Guvernului condus de Viorica Dancila. Daca te-ai lua dupa televizoare, totul ar trebui sa se prabuseasca in tara aceasta. Economia merge inainte, spune Mugur.

Mugur Isarescu: Constructia bugetara de la noi este o aritmetica cu taraboi

Inflatia este o boala extrem de perfida care poate sa apara sub n forme, iar realizarea bugetului pentru anul 2019 este o aritmetica cu taraboi, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), M.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )