Libnet.ro
UNICEF

22:15

Multinationalele, de 6 ori mai multe decat firmele mari romanesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Multinationalele, de 6 ori mai multe decat firmele mari romanesti

Numarul grupurilor de firme romanesti a fost in 2012 de 5. 689, in timp ce cele de multinationale erau de aproape sase ori mai multe, respectiv 31. 718, din care majoritatea controlate din strainatate, potrivit datelor Institutului National de Statistica. continuă pe Wall-Street Ro

Expunere uriasa pentru Deutsche Bank in piata derivatelor: 54 TRILIOANE euro 150; de 20 de ori mai mare decat economia Germaniei!

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, avea la sfarsitul anului trecut o expunere nominala pe instrumente financiare derivate in valoare de 54,6 trilioane euro, potrivit raportului financiar pe anul 2013 citat de zerohedge. com .

AGA Transelectrica aproba dividende de 5 ori mai mari decat in 2013

AGA Transelectrica TEL) a aprobat acordarea de dividende in valoare cumulata de 163,3 milioane lei 36,7 milioane euro), suma de 5,5 ori mai mare decat cea distribuita anul trecut si, totodata, reprezentand 80% din profitul inregistrat anul trecut de.

Afacerile industriei de componente auto sunt de doua ori mai mari decat ale Dacia si Ford la un loc

Cifra de afaceri a furnizorilor de componente auto care au activitati in Romania a fost de circa 10,7 miliarde euro in 2013, de doua ori mai mare decat afacerile Dacia si Ford luate impreuna 5,2 miliarde euro), iar valoarea exporturilor intregului sector auto masini si piese) a ajuns la 24% din totalul exportului national, arata datele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) si Eurostat.

Sinteza Oradea si-a bugetat un profit de 23 de ori mai mare

Actionarii companiei Sinteza Oradea simbol STZ) au aprobat, ieri, bugetul pentru 2014, estimand un profit net de 1,3 milioane lei, de peste 23 de ori mai mare decat cel inregistrat in 2013.

Munca in strainatate: de trei ori mai multi barbati decat femei vor sa emigreze

Posibilitatea de a obtine un loc de munca in strainatate atrage tot mai multi romani, in special din randul barbatilor, o arata un studiu realizat de site-ul de joburi Tjobs. ro . De trei ori mai multi barbati decat femei isi doresc sa munceasca in.

Gorj: O tanara a ajuns la spital dupa ce iubitul sau a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul in cap

O tanara de 23 de ani din judetul Gorj a ajuns la spital dupa ce iubitul sau a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul in cap, acesta luandu-si zilele in cele din urma. Incidentul s-a petrecut in orasul.

LG a vandut cu 20% mai multe smartphone-uri in T1 si a depasit pragul de 12 mil. de unitati comercializate

LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, a vandut 12,3 milioane de smartphone-uri in T1, cu 19% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, reusind sa creasca veniturile companiei pe aceasta divizie la 3,2.

Twitter, pierdere de 132 mil. dolari, de 5 ori mai mare fata de anul trecut

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare fata de pierderea din perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori.

Alumil tinteste un profit brut de doua ori mai mare in 2014

Producatorul de sisteme de aluminiu Alumil Rom Industry ALU) estimeaza un profit brut de 1,63 milioane lei in acest an, de 2,1 ori mai mare fata de cel din 2013, si a decis sa distribuie actionarilor dividende de 20 milioane lei din castigurile.

Dan Sova: Crin Antonescu ameninta ca va fi mai rau decat Basescu

Vicepresedintele PSD Dan Sova a afirmat, luni, ca presedintele PNL Crin Antonescu ameninta ca va fi mai rau decat Traian Basescu, facand referire la declaratia liderului national-liberalilor conform careia.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )