Libnet.ro
UNICEF

19:16

LG a vandut cu 20% mai multe smartphone-uri in T1 si a depasit pragul de 12 mil. de unitati comercializate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
LG a vandut cu 20% mai multe smartphone-uri in T1 si a depasit pragul de 12 mil. de unitati comercializate

LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, a vandut 12,3 milioane de smartphone-uri in T1, cu 19% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, reusind sa creasca veniturile companiei pe aceasta divizie la 3,2. continuă pe Wall-Street Ro

Secretara directorului general al OPCOM, retinuta dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false

Secretara directorului general alOPCOM a fost retinuta, marti, dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false, inseland astfel mai multe unitati bancare, scrie Mediafax. Margareta Stancu,.

Samsung, lider incontestabil pe piata smartphone-urilor. A vandut mai mult decat primii patru rivali la un loc

Apple este regele smartphone-urilor in SUA, dar, la nivel global, balanta se inclina puternic spre sud-coreenii de la Samsung. Potrivit unui nou raport al IDC, compania a vandut, in primul trimestru din 2014, mai multe smartphone-uri decat Apple, Huawei, Lenovo si LG la un loc.

Cu 46% mai multe autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale

In luna martie s-au eliberat 3207 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 46,6% fata de luna februarie 2014 si cu 5,2% fata de luna martie 2013, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Samsung a anuntat Galaxy K: un hibrid dintre un telefon si o camera compacta care promite cele mai bune selfie-uri

Samsung Galaxy S5 a fost prezentat in urma cu doua luni si acum Samsung ii ofera un frate cu o camera foto impresionanta. Se numeste Samsung Galaxy K si pe langa camera de 20 megapixeli, mai are si un procesor cu 6 nuclee pentru a impaca si performanta si autonomia.

Perchezitii in Capitala la mai multe saloane de masaj erotic. Sunt cautati proxeneti si prostituate

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Capitala, pentru prinderea membrilor unei grupari de proxeneti. Din primele informatii se pare ca mai multe femei, care erau angajate la saloane de masaj erotic, intretineau si relatii sexuale cu clientii contra unor sume de bani cuprinse intre 100 si 600 de euro, bani ce reveneau proxenetilor.

METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, miercuri seara, sub cod galben de furtuni. Meteorologii au anuntat ploi, grindina, dar si descarcari electrice.

Multinationalele, de 6 ori mai multe decat firmele mari romanesti

Numarul grupurilor de firme romanesti a fost in 2012 de 5. 689, in timp ce cele de multinationale erau de aproape sase ori mai multe, respectiv 31. 718, din care majoritatea controlate din strainatate, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Gorj: O tanara a ajuns la spital dupa ce iubitul sau a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul in cap

O tanara de 23 de ani din judetul Gorj a ajuns la spital dupa ce iubitul sau a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul in cap, acesta luandu-si zilele in cele din urma. Incidentul s-a petrecut in orasul.

Stan Mustata a cerut bani spre a da decizii favorabile pentru mai multe persoane

Judecatorul Stan Mustata a cerut, in mai multe randuri, bani spre a da pronuntari favorabile pentru sapte persoane, printre acesta numarandu-se un condamnat din dosarul transferurilor, in unul dintre cazuri magistratul solicitand 30. 000 de euro.

Samsung confirma existenta unor probleme cu camera foto intr-un numar limitat de smartphone-uri Galaxy S5

Samsung Electronics a anuntat ca numarul smartphone-urilor Galaxy S5 care au probleme cu camera foto dar care au fost livrate in piata este foarte limitat si ca a luat masuri pentru ca problema sa nu mai apara in cazul noilor livrari, informeaza Reuters. Oficialii Samsung au declarat si pentru The Verge ca au constatat ca un numar limitat de terminale Galaxy S5 ar putea avea o problema care ar duce la aparitia unui mesaj de eroare - 'Camera Failure', dupa care camera foto nu mai poate fi folosita.

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )