Libnet.ro
UNICEF

10:30

Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Primaria Municipiului Galati a alocat un buget de 110,2 milioane de lei pentru obiectivele de investitii din 2015, dupa cum ne-a declarat primarul localitatii, Marius Stan. Domnia sa ne-a precizat ca investitiile noi vor beneficia de 2 milioane de lei si ca proiectele in desfasurare au un buget de 72,4 milioane lei, in timp ce valoarea alocata pentru alte cheltuieli de investitii este de 35,7 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Baia Mare are 95 milioane lei pentru investitiile din 2015

Municipiul Baia Mare va beneficia, in acest an, de un buget total de investitii de 94,9 milioane de lei, potrivit primarului Catalin Chereches, care ne-a declarat ca investitiile noi din 2015 au o valoare de 44,3 milioane lei.

Buget de 178 milioane lei pentru investitiile din Sibiu

Investitiile Primariei Sibiu si ale serviciilor publice subordonate Consiliului Local, pentru anul 2015, insumeaza 178,3 milioane lei, dupa cum ne-au declarat reprezentantii municipalitatii.

Investitii de aproape 90 milioane lei in Hunedoara

Primaria Municipiului Hunedoara a programat, pentru acest an, un buget total de investitii de 89,9 milioane de lei, din care 28,2 milioane vor fi folosite pentru investitiile noi, iar lucrarile in derulare vor primi 61,6 milioane lei, potrivit datelor furnizate de institutie.

Inspectorii antifrauda au dat amenzi de aproape 2 milioane lei in minivacanta de 1 mai

Inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au verificat, in perioada 1-3 mai, mai multe firme din zonele turistice cele mai frecventate, actiune in urma careia au dispus amenzi totale de 1,965 milioane lei si confiscari de venituri, numerar si bunuri in valoare totala de 203. 611 lei.

Kiwi Finance a intermediat credite de 300 milioane lei, in crestere cu 11% fata de 2013

Kiwi Finance a intermediat anul trecut credite in valoare de 300 de milioane de lei, mai mult cu 11% fata de anul 2013, si a consemnat o cifra de afaceri de 6,3 milioane lei, in crestere cu 10% fata de anul anterior, arata un comunicat remis azi redactiei.

BVB a avut un profit net de 1,62 milioane lei, in primul trimestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 1,62 milioane lei, cu 17,1% peste nivelul din perioada similara a anului precedent si cu 36,9% sub trimestrul precedent, potrivit raportului transmis astazi.

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,7 milioane euro).

Antena 1, amendata cu 100.000 de lei pentru Acces direct si Un show pacatos

CNA a amendat, marti, Antena 1, cu 100. 000 de lei, pentru mai multe incalcari ale legislatiei audiovizualului in emisiunile Acces direct, Un show pacatos si Super bingo Metropolis, intre care folosirea unui limbaj injurios, reconstituirea unei crime si exploatarea sentimentelor unor minori.

SNR a relansat licitatia pentru reteaua nationala de televiziune digitala terestra: Valoarea estimata a contractului este de 115,6 milioane lei

Dupa esecul unei licitatii de peste 120 milioane de euro, soldata cu demiterea directorului general, Gabriel Grecu, Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) a relansat licitatia pentru implementarea unei retele nationale de televiziune digitala terestra. De aceasta data se doreste implementarea unui singur multiplex digital pe care se vor transmite 'free to air' programe publice si comerciale de televiziune si care va asigura o acoperire de minim 90% din populatia tarii pana la data de 31 decembrie 2016. Licitatia este impartita in doua parti, iar proiectul are o valoare cumulata estimata la 115,64 milioane de lei cu TVA peste 26,2 milioane de euro) si va fi finantat din surse atrase credit furnizor).

FP a luat un credit de tip revolving de 500 milioane lei de la Citibank

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea FP), a incheiat ieri un contract de credit de tip revolving in valoare de 500 milioane de lei cu Citibank Europe PLC Dublin - Sucursala din Romania, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )