Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primaria Baia Mare are 95 milioane lei pentru investitiile din 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Baia Mare are 95 milioane lei pentru investitiile din 2015

Municipiul Baia Mare va beneficia, in acest an, de un buget total de investitii de 94,9 milioane de lei, potrivit primarului Catalin Chereches, care ne-a declarat ca investitiile noi din 2015 au o valoare de 44,3 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Primaria Municipiului Galati a alocat un buget de 110,2 milioane de lei pentru obiectivele de investitii din 2015, dupa cum ne-a declarat primarul localitatii, Marius Stan. Domnia sa ne-a precizat ca investitiile noi vor beneficia de 2 milioane de lei si ca proiectele in desfasurare au un buget de 72,4 milioane lei, in timp ce valoarea alocata pentru alte cheltuieli de investitii este de 35,7 milioane lei.

Buget de 178 milioane lei pentru investitiile din Sibiu

Investitiile Primariei Sibiu si ale serviciilor publice subordonate Consiliului Local, pentru anul 2015, insumeaza 178,3 milioane lei, dupa cum ne-au declarat reprezentantii municipalitatii.

Primaria Baia Mare a cumparat spatiile din fosta Casa a Pionerului pentru Liceul de Arte

Alesii locali au aprobat in ultima sedinta de Consiliu Local cumpararea unor spatii care ulterior vor fi folosite de catre elevii de la Liceul de Arte. Este vorba despre o serie de spatii din ceea ce este cunoscut in oras drept Casa Pionerului.

Primaria Baia Mare a cumparat spatiile din fosta Casa a Pionierului pentru Liceul de Arte

Alesii locali au aprobat in ultima sedinta de Consiliu Local cumpararea unor spatii care ulterior vor fi folosite de catre elevii de la Liceul de Arte. Este vorba despre o serie de spatii din ceea ce este cunoscut in oras drept Casa Pionerului.

Controale in pietele din Baia Mare si in targul din Grosi in minivacanta de 1 Mai

Comerciantii din pietele din Baia Mare, dar si cei din targul din comuna Grosi s-au aflat in atentia politistilor maramureseni in aceasta minivacanta de 1 mai. Amenzile aplicate au fost in cuantum de 1500 de lei, fiind confiscate bunuri de 470 de lei.

Investitii de aproape 90 milioane lei in Hunedoara

Primaria Municipiului Hunedoara a programat, pentru acest an, un buget total de investitii de 89,9 milioane de lei, din care 28,2 milioane vor fi folosite pentru investitiile noi, iar lucrarile in derulare vor primi 61,6 milioane lei, potrivit datelor furnizate de institutie.

STATISTICI 4,5% dintre baimareni traiesc in zone de tip ghetouri cu blocuri, mahala cu case sau locuinte improvizate

Baia Mare are si el problemele sale de natura sociala. Baimareni, mai mult sau mai putin platitori de taxe si impozite, care traiesc in blocuri care arata ca dupa razboi, in case improvizate. Conform Atlasului zonelor urbane marginalizate din Romania, in Baia Mare 4,5% dintre locuitori circa 2500 de persoane) locuiesc in 10 zone marginalizate.

HCM Baia Mare castiga primul meci din Play-Off fara probleme. Victorie in fata CSM Ploiesti

Un meci care nu ar fi trebuit sa puna probleme campioanei Romaniei HCM Baia Mare. Asa a si fost, elevele antrenate de Tone Tiselj reusind sa se impuna, scor 31-20 in fata celor de la CSM Ploiesti, primul meci din Play-Off.

CSM Stiinta Baia Mare pierde disputa cu rusii de la Enisey. Rusii, imposibil de invins

CSM Stiinta Baia Mare avea meci dificil astazi, 2 mai, in Rusia in meciul retur cu rusii de la Enisey. Baimarenii condusi de Eugen Apjok si Vasile Lucaci a pierdut disputa din Rusia cu scorul de 33-12.

Inspectorii antifrauda au dat amenzi de aproape 2 milioane lei in minivacanta de 1 mai

Inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au verificat, in perioada 1-3 mai, mai multe firme din zonele turistice cele mai frecventate, actiune in urma careia au dispus amenzi totale de 1,965 milioane lei si confiscari de venituri, numerar si bunuri in valoare totala de 203. 611 lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )