Libnet.ro
UNICEF

21:15

A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Hotnews Hotnews,
 A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

VIDEO Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

Focarul de Ebola din Congo, al doilea cel mai grav din istorie

Un focar de Ebola din Republica Democrata Congo RDC) a devenit al doilea cel mai grav din istorie, a declarat joi Comitetul International de Salvare International Rescue Committee, IRC), citat de DPA, preluata de Agerpres.

Ana Blandiana: Anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta

Scriitoarea Ana Blandiana sustine ca anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta, puterea avand ca singur obiectiv demantelarea statului de drept pentru a-si asigura astfel confortul delicventei.

Un meci al Simonei Halep desemnat cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

Simona Halep ramane in prim planul atentiei chiar si atunci cand nu joaca.

IFFHS: Didier Deschamps, cel mai bun selectioner n 2018/ Zinedine Zidane, a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club

Francezul Didier Deschamps a fost ales cel mai bun selectioner din 2018, iar Zinedine Zidane pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club in 2018, fiind lideri in ierarhiile date publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Cel mai bine PLATIT vlogger din LUME are SAPTE ani: A castigat 22 de milioane de dolari din canalul de YouTube numai anul trecut

Un baiat de sapte ani a castigat 22 de milioane de dolari anul trecut, devenind cel mai bine platit vlogger din lume. Ryan are un canal de Youtube numit ToysReview, in care face recenzii celor mai noi jucarii.

Editorial: Cum am petrecut cel mai frumos 1 Decembrie, in anul dezbinarii. Zbuciumul secolului brazdat in Romania nu va fi fost in zadar

Stiu ca fac nota discordanta cu toti cei care spun ca Centenarul i-a lasat rece, ca e cel mai greu si trist an din istoria recenta, ca nu avem motive sa sarbatorim in timp ce PSD distruge tara. Stiu ca nu a fost la moda anul asta sa dai checkin la Alba.

A fost cstigat cel mai mare premiu la Loto 6/49 din acest an

Marele premiu, in valoare de peste 3,72 de milioane de euro, la Loto 6/49 a fost castigat la extragerea de duminica. Este cel mai mare premiu castigat in acest an la Loto 6/49.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )