Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un om a murit si mai multi au fost raniti intr-un atentat comis la o uzina din Franta. Unul dintre atacatori si-a declarat apartenenta la Statul Islamic (VIDEO)

B1 B1,
Un om a murit si mai multi au fost raniti intr-un atentat comis la o uzina din Franta. Unul dintre atacatori si-a declarat apartenenta la Statul Islamic (VIDEO)

Un atentat probabil jihadist a fost comis la o uzina de gaz industrial din Saint-Quentin-Fallavier, aproape de Lyon, informeaza Mediafax. Un cadavru decapitat a fost gasit in apropiere. Un om a murit si mai multi. continuă pe B1

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

Un copil de trei ani si mama acestuia, raniti intr-un accident din cauza unui sofer vitezoman

O femeie de 31 de ani din Braila si copilul ei in varsta de trei ani au fost raniti intr-un accident rutier, produs de un sofer din Constanta, care nu a adaptat viteza de mers intr-o curba la dreapta si a intrat in plin in masina in care se aflau cei doi.

Siria: Cel putin 10 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi intr-un raid al regimului asupra unei moschei

Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO) a anuntat ca cel putin zece civili, printre care doi copii, au fost omorati luni si alti 20 au fost raniti intr-un bombardament aerian efectuat de aviatia.

Un militar ucrainean a murit, iar alti 12 au fost raniti in confruntarile armate din regiunile separatiste din estul Ucrainei

Un militar ucrainean a murit, iar alti 12 au fost raniti in luptele purtate in ultimele 24 de ore cu insurgenti separatisti din estul tarii, au anuntat reprezentanti ai armatei ucrainene, citati de.

Legea privind stergerea datoriilor pentru mai multi contribuabili a trecut de Parlament

Deputatii au adoptat marti, prin vot final, proiectul de lege care prevede stergerea datoriilor pentru mai multi contribuabili, scrie avocatnet. ro. Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat.

Grecia: Mai multi simpatizanti ai miscarii PAME au protestat impotriva unor eventual masuri de austeritate

Marti seara, mai multi simpatizanti ai miscarii PAME sindicate apropiate de partidul comunist grec KKE) au demonstrat in centrul Atenei impotriva unor eventuale noi masuri de austeritate pe care guvernul lui.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

Un recrutor al Statului Islamic a fost ucis intr-un raid asupra Irakului

Steve Warren, purtatorul de cuvant al Pentagonului, a anuntat ca un important recrutor al gruparii jihadiste Statul Islamic a fost ucis intr-un raid efectuat de avitatia Statelor Unite pe 15 iunie la Mosul, in.

Atentat terorist soldat cu o persoana decapitata si mai multi raniti

ACTUALIZARE 14:25 Hollande a convocat un consiliu de aparare Presedintele francez, Francois Hollande, a convocat pentru vineri, la ora 13. 00 GMT, un consiliu de aparare dupa atentatul care a vizat o uzina de gaze industriale din regiunea Lyon centru-est), a anuntat ministrul apararii, Jean-Yves Le Drian, citat de AFP. * Un suspect a fost arestat .

Proteste violente in Armenia. Sute de persoane au fost arestate si multi manifestanti au fost raniti in confruntarile cu fortele de ordine (VIDEO)

Peste 200 de participanti la un miting organizat in capitala Armeniei, Erevan, pentru a protesta impotriva majorarii pretului la electricitate, au fost arestati de politisti, care au folosit tunuri de apa pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )