Libnet.ro
UNICEF

12:00

A murit un regizor urias: Jacques Rivette VIDEO

Adevărul Adevărul,
A murit un regizor urias: Jacques Rivette VIDEO

Unul dintre cei mai importanti autori de film din intreaga istorie a cinematografului, francezul Jacques Rivette, a incetat azi, 29 ianuarie, din viata, la varsta de 87 de ani. Membru de baza al noului val francez din anii 50-60, fost critic al revistei Cahiers du Cinema, Rivette a fost unul din autorii esentiali ai miscarii, dar cu cel mai redus succes de public. Din grupul legendar de regizori, au mai ramas in viata Godard si Agnes Varda. continuă pe Adevărul

Regizorul francez Jacques Rivette a murit la 87 de ani

Doliu in lumea filmului francez. Jacques Rivette, scenarist, regizor si critic de film, s-a stins din viata, in aceasta dimineata, la varsta de 87 de ani.

Cineastul francez Jacques Rivette a murit la varsta de 87 de ani

Alaturi de Jean-Luc Godard, Francois Truffaut si Claude Chabrol forma un grup extrem de talentat. Vineri, Jacques Rivette a murit la varsta de 87 de ani, ducand cu el in mormant misterul care i-a insotit opera.

Valentino Rossi in juriul Masterchef Italia. Unul dintre concurenti in pragul lesinului de emotie (video)

Concurentii de la Masterschef Italia au avut parte de o surpriza de proportii cand in show-ul culina de televiziune si-a facut aparitia Valentino Rossi la ghidonul unei motociclete de motocros. Pentru unul dintre concurenti, fan declarat al Doctorului, prezenta lui Rossi a generat emotii de nestavilit. Vedeti mai jos imaginile.

Unul dintre ranitii din Colectiv se declara extrem de dezamagit de statul roman

Unul dintre tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, Costi Radoi, se declara extraordinar de dezamagit de statul roman, pe care il califica drept foarte bandit.

Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Antonov, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de avioane, a fost lichidat de catre autoritatile ucrainene. Guvernul ucrainean a lichidat producatorul de avioane Antonov, toate activele companiei urmand fiind deja trasnferate catre grupulUkroboronrpom. Miscarea era unaasteptata de catre expertii in domeniu, zvonurile in legatura cu acest lucru incepand sa apara inca din luna septembrie a [].

Unul dintre primele cazuri europene de infectie cu virusul Zika, asociat cu microcefalia, a fost anuntat in Danemarca

Un spital danez a anuntat unul dintre primele cazuri in Europa al virusului Zika, transmis de o muscatura de tantar si asociat cu explozia de nasteri de copii afectati de microcefalie in America Latina, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )