Libnet.ro
UNICEF

20:15

Unul dintre ranitii din Colectiv se declara extrem de dezamagit de statul roman

România Liberă România Liberă,
Unul dintre ranitii din Colectiv se declara extrem de dezamagit de statul roman

Unul dintre tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, Costi Radoi, se declara extraordinar de dezamagit de statul roman, pe care il califica drept foarte bandit. continuă pe România Liberă

Valentino Rossi in juriul Masterchef Italia. Unul dintre concurenti in pragul lesinului de emotie (video)

Concurentii de la Masterschef Italia au avut parte de o surpriza de proportii cand in show-ul culina de televiziune si-a facut aparitia Valentino Rossi la ghidonul unei motociclete de motocros. Pentru unul dintre concurenti, fan declarat al Doctorului, prezenta lui Rossi a generat emotii de nestavilit. Vedeti mai jos imaginile.

Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Antonov, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de avioane, a fost lichidat de catre autoritatile ucrainene. Guvernul ucrainean a lichidat producatorul de avioane Antonov, toate activele companiei urmand fiind deja trasnferate catre grupulUkroboronrpom. Miscarea era unaasteptata de catre expertii in domeniu, zvonurile in legatura cu acest lucru incepand sa apara inca din luna septembrie a [].

Unul dintre primele cazuri europene de infectie cu virusul Zika, asociat cu microcefalia, a fost anuntat in Danemarca

Un spital danez a anuntat unul dintre primele cazuri in Europa al virusului Zika, transmis de o muscatura de tantar si asociat cu explozia de nasteri de copii afectati de microcefalie in America Latina, scrie AFP.

Studiu IRES Fumatul in Romania: Un sfert din adultii din Romania se declara fumatori, 4 din 10 au incercat sa se lase in ultimul an. Un numar mai mare de fumatori in mediul urban, in randul barbatilor cu varste intre 18 si 35 de ani

Un sfert dintre adultii din Romania se declara fumatori, iar patru din zece au incercat sa renunte la acest obicei in ultimul an. De asemenea, o treime dintre cei care nu mai consuma tutun in prezent spun ca au fumat in trecut, arata un studiu derulat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES, in perioada 21-25 ianuarie 2016, cu privire la fumatul in Romania. Printre concluziile studiului se numara si faptul ca 93% dintre cei intervievati au auzit despre legea care interzice fumatul in spatiile publice din Romania, 79% dintre subiecti au o parere buna despre aceasta intiativa, in timp ce 10% se declara impotriva ei.

Crucea Rosie asteapta clarificari despre kiturile medicale oferite ranitilor din Colectiv

Crucea Rosie Romana nu va onora nicio plata pentru kit-urile medicale destinate victimelor de la clubul Colectiv pana nu va primi clarificarile necesare.

Tragedia din Colectiv in imagini! Scenele de groaza, filmate de camerele de supraveghere

Dana Grecu a difuzat, in emisiunea La ordinea zilei, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul Colectiv, in noaptea tragediei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstreaza ca.

Discovery va lansa un documentar despre tragedia din Colectiv

Discovery Networks va realiza un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, de la finalul lunii octombrie a anului trecut. Documentarul va avea premiera, in Romania, in primavara.

Tragedia din Colectiv va fi tema unui documentar Discovery

Discovery Networks lucreaza in Romania la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, provocand moartea a 63 de persoane si ranirea grava a altor cateva.

Doi romani sunt pe lista celor mai cautati infractori din Europa. Unul dintre ei - Gregorian Bivolaru

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )