Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mutatiile noului coronavirus, cercetate la Timisoara. Cand va fi gata vaccinul romanesc impotriva COVID

Antena3 Antena3,
Mutatiile noului coronavirus, cercetate la Timisoara. Cand va fi gata vaccinul romanesc impotriva COVID

Un nou vaccin facut de cercetatorii romani ar putea aparea iarna aceasta. OncoGen impreuna cu Institutul Cantacuzino deruleaza un proiect pentru a gasi cea mai buna formula pentru prevenirea COVID-19. Acesta ar putea fi administrat pe cale intranazala, sub forma de picaturi sau spray. continuă pe Antena3

Vaccin chinezesc impotriva noului coronavirus, rezultate uimitoare. Secretul companiei chinezesti CNBG

Mai multe teste ale cercetatorilor facute pe oameni arata ca un vaccin impotriva noului coronavirus ar fi sigur si eficient, spune China National Biotec Group CNBG), potrivit Reuters.

Originea noului coronavirus. Urme de SARS-CoV-2, descoperite in ape reziduale din Barcelona recoltate in martie 2019

Urme ale noului coronavirus au fost descoperite in probe de ape reziduale recoltate la Barcelona in martie 2019, cu noua luni inainte de aparitia primelor cazuri de covid-19 la Wuhan, relateaza El Mundo.

Cum este sarbatorita Ziua Drapelului National in 2020, in contextul noului coronavirus

Romania sarbatoreste, in 26 iunie, Ziua Drapelului National, dar cum prima jumatate a anului 2020 a fost marcata de restrictiile menite sa limiteze raspandirea noului coronavirus, sarbatoarea ii prinde pe.

Peste 42% dintre locuitorii statiunii austriece Ischgl, de unde ar fi pornit pandemia de Covid-19 in Europa, au anticorpi impotriva noului coronavirus

Un studiu realizat asupra locuitorilor statiunii de schi Ischgl - principalul focar al epidemiei covid-19 in Austria, unde numerosi turisti europeniar fi fost infectati cu noul coronavirus la inceputul anului - a relevat ca 42% din populatia locala a fost contaminata - cel mai mare nivel de contaminare masurat pana acum, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )