Libnet.ro
UNICEF

00:07

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

B1 B1,
Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

O veste extrem de trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu. continuă pe B1

Un cunoscut interpret de muzica populara a incercat sa se sinucida in camera de hotel

Interpretul de muzica populara Anton Achitei a venit la Suceava pentru a inregistra cateva melodii si a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel. Cunoscutul interpret de muzica populara Anton.

Un cunoscut interpret de muzica populara a incercat sa se sinucida in camera de hotel. Artistul a fost diagnosticat cu sindrom depresiv

Interpretul de muzica populara Anton Achitei a venit la Suceava pentru a inregistra cateva melodii si a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DEZVALUIRI INCENDIARE! RAMONA GABOR, DEZMAT TOTAL iN DUBAI! IRINEL COLUMBEANU A.

DJ Wanda a sarbatorit 1 Decembrie in Londra si a transmis un mesaj transant si controversat catre toti romanii!

DJ Wanda a petrecut Ziua Nationala a Romaniei, in premiera, in noua sa casa din Londra, orasul in care locuieste de la sfarsitul anului trecut, alaturi de australianul Karl Katavich, cel care i-a devenit sot in luna august a acestui an.

Mesajul unui tanar militar, dupa ce a defilat pentru prima data de Ziua Marii Uniri. Ce mesaj are pentru toti romanii

Pentru militarii romani este o mare onoare sa defileze la parada militara organizta pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie. Dupa ce a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si a fost profund impresionat, un tanar militar a postat pe Facebook un mesaj plin de emotie. Mesajul unui tanar .

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu 4.000 de sarmale si muzica populara in Baragan. Programul manifestarilor

Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, ialomitenii celebreaza 101 ani de la Marea Unire, cu un program festiv din care nu lipsesc momentele solemne, recitalurile in aer liber si masa populara cu bucate calde si gustoase.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )