Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muzicianul Dan Andrei Aldea s-a stins din viata

România Liberă România Liberă,
Muzicianul Dan Andrei Aldea s-a stins din viata

Dan Andrei Aldea s-a stins din viata la 69 de ani, conform unui anunt facut, pe pagina sa de Faceboo. continuă pe România Liberă

A murit Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx. Artistul avea 69 de ani

Muzicianul Dan Andrei Aldea, fost lider al formatiei Sfinx, a murit duminica, potrivit unui anunt facut pe Facebook de Nicu Alifantis. Artistul avea 69 de ani.

A murit Dan Andrei Aldea, liderul trupei Sfinx

Dan Andrei Aldea s-a stins din viata. Astazi ar fi trebuit sa implineasca 68 de ani.

Dan Andrei Aldea a murit. Moartea mi-a trimis Zeul alaturi de Aricii lui inamorati

N-am avut alti derbedei cu care sa haladuiesc in tineretea mea: trupa Phoenix, Florian Pittis si Dan Andrei Aldea. Phoenixul era nebunia imposibila, lumea lor n-o credeam posibila. Pe Florian Pittis il vedeam la Teatrul Bulandra, apoi la Radio, el mi-a facut educatia muzicala. Dar Dan Andrei Aldea? El era Nevazut, trubadur, ingeresc, Creator. Auzisem de el, il ascultasem. Dar nu era. Nu-l vedeam in viata mea. De fapt, nici n-aveam cum sa-l vad. Zeul asta fugise din comunismul meu, din tineretea mea, in Occident.

Doliu in muzica romaneasca! Dan Andrei Aldea a murit la 69 de ani. Mesajul lui Nicu Alifantis

Dan Andrei Aldea a murit, la varsta de 69 de ani. Anuntul trist a fost facut pe pagina sa de Facebook de Nicu Alifantis. Cei care l-au cunoscut au primit cu tristete vestea trecerii lui in nefiinta. Dan Andrei Aldea a murit la 69 de ani Ne-a parasit marele muzician Dan Andrei Aldea! Drum lin .

A murit Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx

A murit Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx, a anuntat pe Facebook Nicu Alifantis. Ne-a parasit marele muzician Dan Andrei Aldea! Drum lin catre stele, Om Bun!, a scris Alifantis.

A MURIT LEGENDA MUZICII FOLK! DOLIU in Romania! PIERDERE IMENSA pentru lumea muzicii... (VIDEO)

Veste trista din lumea muzicii! S-A TERMINAT! NE-A PARASIT VIOREL! ANUNTUL A SOCAT ROMANIA: VIO A PLECAT AZI DIMINEATA! Cantaretul Dan Andrei Aldea, fostul lider al formatiei Sfinx, a.

Ce mesaje emotionante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viata lui. Mihaela i-a luat fata Valentinei

Cristi Borcea implineste, in aceasta vineri, varsta de 50 de ani. Cu acest prilej, atat actuala sa partenera de viata, cat si fost sotie, au decis sa ii arate pretuirea. Fostul actionar al Dinamo isi sarbatoreste aniversarea, fiind nascut pe 17 ianuarie 1970, in judetul Gorj. Atat Valentina Pelinel, cu care acesta are trei copii, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )