Libnet.ro
UNICEF

16:30

NASA da unda verde pentru lansarea unei noi sonde pe Marte

Antena3 Antena3,
NASA da unda verde pentru lansarea unei noi sonde pe Marte

Urmatoarea sonda ce va fi trimisa de NASA spre marte va fi lansata conform programului stabilit, indiferent de cat de lung va fi blocajul de la nivelul administratiei americane, conform SPACE. com. Sonda. continuă pe Antena3

Unda verde pentru prima sonda de explorare a gazelor de sist, in Vaslui: Chevron a obtinut autorizatia de construire

Chevron a obtinut autorizatie de construire pentru amplasarea in judetul Vaslui a primei sonde de explorare a gazelor de sist in Romania, in perimetrul Silistea, comuna Pungesti. Societatea solicitanta a.

Ponta si Dragnea nu sustin ideea unei noi suspendari a lui Basescu

Liderul PSD, premierul Victor Ponta si presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, au declarat, joi seara, ca nu sustin ideea unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului aratand ca.

Sfatul specialistului: Top cinci recomandari pentru alegerea unei centrale termice.

Vremea rece deja a venit, acum mult mai devreme, si, ca de fiecare data multi proprietariau fost prinsi nepregatiti. Tot nai multi, insa, opteaza pentru un sistem propriu de incalzire si, de aceea creste tot mai mult interesul pentru achizitionarea de centrale termice de apartament. Conform unui studiu Ariston, romanii isi aleg centrala termica dupa un sistem de criterii incorrect, in primul rand in functie de pret 37%), apoi eficienta, randament, consum 23%), marca 23%) si, in sfarsit, o .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )