Libnet.ro
UNICEF

23:30

Nati Meir a lesinat la iCCJ, in timpul procesului in care este judecat pentru inselaciune

B1 B1,
Nati Meir a lesinat la iCCJ, in timpul procesului in care este judecat pentru inselaciune

Nati Meir a lesinat in sala de judecata, in timpul procesului in care este judecat pentru infractiuni economice. Medicii SMURDau ajuns la fata locului pentru a-i acorda primele ingrijiri acestuia. Acesta a . continuă pe B1

Nati Meir a lesinat in sala de judecata, la iCCJ, in timpul procesului in care este ...

Ambulanta a fost chemata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Nati Meir a lesinat in sala de judecata. Citeste si: Nati Meir cere Tribunalului Bucuresti sa fie eliberat din arest Fostul deputat Nati Meir a fost adus de la Penitenciarul Rahova pentru a fi judecat intr-un caz de inselaciune. Luni a avut loc un nou termen in acest dosar la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Citeste si: Nati Mier, reclamat la Politie de alte 25 de persoane pentru inselaciune Nati Meir a fost .

Nati Meir a lesinat la proces.

Ambulanta a fost chemata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Nati Meir a lesinat si i se acorda ingrijiri medicale. Fostul deputat Nati Meir a fost adus de la Penitenciarul reahova pentru a fi judecat intr-un caz de infractiuni economice. Stire in curs de actualizare.

Lui Nati Meir i s-a facut rau in arest. Acesta a avut nevoie de ingrjiri medicale

Lui Nati Meir i s-a facut rau in arestul inaltei Curti. Un echipaj de la ambulanta i-a acordat acestuia ingrijiri medicale. Medicii au considerat ca Nati Meir nu are de ce sa fie dus la spital si i-au dat.

Fostul si actualul Madalinei Ghenea care este mai dotat

Gerard Butler si Michael Fassbender, fostul si, respectiv, actualul iubit al Madalinei Ghenea, au fost analizati de renumita antrenoare de fitness Kinga Sebestyen. Iata care este mai bine lucrat la corp si cat de repede s-ar putea defini daca ar face sport cu aceasta.

O noua amanare in dosarul Baneasa, in care este judecat Puiu Popoviciu.

Instanta a stabilit un nou termen in dosarul Baneasa, in care omul de afaceri Puiu Popoviciu trebuia sa fie audiat luni, relateaza B1 TV. Noul termen este in 3 februarie. Puiu Popoviciu este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fostii sefi DGIPI si DGA, in legatura cu tranzactionare la un pret subevaluat a unui teren de 224 de hectare. Citeste si: Milionarul din Top 100, Puiu Popoviciu, conducerea Agronomiei Bucuresti si a serviciului secret al Internelor-trimisi in judecata . Vezi .

Surse: Secretarul de stat Ovidiu Putura, care este si judecator, a fost numit ilegal in functia de presedinte al CA al CFR. Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu

Secretarul de stat in ministerul justitiei, Ovidiu Putura, a fost numit ilegal in functia de presedinte al Consiliului de Administratiei al CFR, deoarece acesta are calitatea de judecator pe durata detasarii la MJ iar legea 303 le interzice, intre altele, magistratilor sa fie membri in organele de conducere a unor societati nationale, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Putura a fost detasat din functia de judecator la ministerul justitiei pe pozitia de secretar de stat la MJ, de unde a fost numit in CA la CFR. Legea arata ca, in perioada detasarii, judecatorii si procurorii isi pastreaza calitatea de magistrat. Contactat de HotNews. ro, Putura a spus ca este intr-o sedinta. Ulterior, intrebat prin SMS daca se considera in situatia de incompatibilitate prevazuta prin lege, secretarul de stat n-a mai raspuns. Potrivit unor surse oficiale. Guvernul Ponta ar fi adoptat un memorandum prin care se face o derogare de la lege pentru numirea lui Putura. Agentia Nationala de Integritate ar fi emis un punct de vedere potrivit caruia, in situatia in care exista un astfel de memorandum, nu ar fi nici o incompatibilitate. UPDATE 2: Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu si efectueaza verificari prealabile pentru a vedea daca exista indiciile incalcarii de catre domnul judecator detasat a vreunei dintre interdictiile impuse judecatorilor si procurorilor, a declarat pentru HotNews. ro Tamara Manea, purtatorul de cuvint al Inspectiei Judiciare. UPDATE 3: Ministerul Justitiei sustine, intr-un comunicat, ca Ovidiu Putura poate fi numit in CA al CFR in calitate de secretar de stat, invocand prevederile legii 161/ 2003, dar face nici o referire la calitatea sa de magistrat detasat, care-l face incompatibil cu functia de reprezentant al statului in conducerea unei societati nationale.

Alegeri legislative din Ungaria, programate pentru 6 aprilie. Care este formatiunea politica favorita

Presedintele ungar Janos Ader a anuntat sambata, la Budapesta, ca a fixat pentru 6 aprilie data desfasurarii urmatoarelor alegeri legislative in Ungaria, al caror favorit este partidul actualului sef al.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )