Libnet.ro
UNICEF

11:15

Nati Meir a lesinat la proces.

România Liberă România Liberă,
Nati Meir a lesinat la proces.

Ambulanta a fost chemata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Nati Meir a lesinat si i se acorda ingrijiri medicale. Fostul deputat Nati Meir a fost adus de la Penitenciarul reahova pentru a fi judecat intr-un caz de infractiuni economice. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Nati Meir a lesinat in sala de judecata, la iCCJ, in timpul procesului in care este ...

Ambulanta a fost chemata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Nati Meir a lesinat in sala de judecata. Citeste si: Nati Meir cere Tribunalului Bucuresti sa fie eliberat din arest Fostul deputat Nati Meir a fost adus de la Penitenciarul Rahova pentru a fi judecat intr-un caz de inselaciune. Luni a avut loc un nou termen in acest dosar la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Citeste si: Nati Mier, reclamat la Politie de alte 25 de persoane pentru inselaciune Nati Meir a fost .

Nati Meir a lesinat la iCCJ, in timpul procesului in care este judecat pentru inselaciune

Nati Meir a lesinat in sala de judecata, in timpul procesului in care este judecat pentru infractiuni economice. Medicii SMURDau ajuns la fata locului pentru a-i acorda primele ingrijiri acestuia. Acesta a .

Lui Nati Meir i s-a facut rau in arest. Acesta a avut nevoie de ingrjiri medicale

Lui Nati Meir i s-a facut rau in arestul inaltei Curti. Un echipaj de la ambulanta i-a acordat acestuia ingrijiri medicale. Medicii au considerat ca Nati Meir nu are de ce sa fie dus la spital si i-au dat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )