Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegeri legislative din Ungaria, programate pentru 6 aprilie. Care este formatiunea politica favorita

Antena3 Antena3,
Alegeri legislative din Ungaria, programate pentru 6 aprilie. Care este formatiunea politica favorita

Presedintele ungar Janos Ader a anuntat sambata, la Budapesta, ca a fixat pentru 6 aprilie data desfasurarii urmatoarelor alegeri legislative in Ungaria, al caror favorit este partidul actualului sef al. continuă pe Antena3

Opozitia ungara, lista comuna la urmatoarele alegeri legislative.

Principalele partide ale opozitiei ungare au semnat marti un acord de uniune pentru urmatoarele alegeri legislative din primavara, cu o lista comuna in fruntea careia se va afla liderul socialist Attila Mesterhazy, care-l va infrunta pe premierul conservator Viktor Orban. Din aceasta uniune de centru-stanga fac parte socialistii MSZP) condusi de Mesterhazy, partidul Impreuna 2014 E14) al fostului premier tehnocrat Gordon Bajnai 2009-2010) si partidul Coalitia democrata DKP) al fostului .

Un administrator si un patron din Galati, arestati pentru trafic de influenta.

Patronul si administratorul unei firme din Galati au fost arestati pentru trafic de influenta, dupa ce au promis ca pot interveni pentru a aranja o licitatie, conform Mediafax. Procurorii ii cerceteaza pe Daniel Mihai Bociar, administrator al societatii Erg Termrom Galati, si Adrian Viorel Ferendino, director al acestei firme, pentru cate trei infractiuni de trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, Compania Regionala de Apa Bacau a organizat, in 2012, o licitatie pentru atribuirea .

Cati kilometri de autostrada s-ar fi putut construi din dobanzile platite pentru ...

Sumele platite pe parcursul celor 26 de ani de exploatare a autostrazii Comarnic - Brasov vor atinge estimativ aproape 4 miliarde de euro. Statul estimeaza ca va plati constructorilor pana la 1 miliard de euro pentru intretinerea autostrazii Comarnic - Brasov pe perioada de 26 de ani a contractului de concesiune, din banii incasati prin taxarea soferilor, suma fiind separata de costul de constructie si proiectare. Este foarte greu de apreciat in momentul asta, pentru ca acel .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )