Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nationalistii fostului premier sloven Jansa, creditati cu cele mai multe voturi in alegerile legislative

Adevărul Adevărul,
Nationalistii fostului premier sloven Jansa, creditati cu cele mai multe voturi in alegerile legislative

Un partid de opozitie, condus de fostul premier sloven Janez Jansa a obtinut cele mai multe voturi in alegerile parlamentare, duminica, insa nu suficiente cat sa formeze singur un guvern, potrivit unui exit-poll, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Clipul anului? Cele mai influente femei apar in noul clip Maroon 5!

Nu este nevoie sa cautati nimic altceva pe internet zilele astea cele mai influente vedete feminine din showbiz sunt in noul videoclip lansat de Maroon 5.

HOROSCOP FRUMUSETE. Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul.

Cele mai tari rooftop-uri din New York

Daca planuiti ca vara asta sa va petreceti concediul in orasul luminilor, nu puteti rata ocazia sa savurati niste cocktailuri intr-unul dintre rooftop-urile din New York. Privelistea si atmosfera sunt de-a dreptul fabuloase.

Facebook renunta la functia Trending, care semnaleaza cele mai comentate actualitati mondiale

Facebook Inc. a anuntat vineri ca a decis sa renunte la functia Trending Tendinte), ce semnaleaza cele mai populare si mai comentate actualitati mondiale pe aceasta retea de socializare, in contextul in care compania americana.

Cele mai mici tari ale lumii. Pe primele doua locuri se afla doua state care n-au obtinut recunoasterea internationala

State liliputane, precum Luxemburg sau Liechtenstein, ar putea fi considerate adevarate superputeri fata de cele mai mici tari ale lumii. Sealand, Molossia si Nauru reprezinta mai degraba niste curiozitati, mai ales ca primele doua nici macar n-au obtinut recunoasterea internationala.

MESAJE de ZIUA COPILULUI. Impresioneaza-ti copilul de 1 Iunie. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri si urari pentru micutul tau

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase sms-uri, urari si felicitari pentru cei mici. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sarbatori copilaria si copiii. Pentru a aduce zambetul pe buzele celor dragi,.

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase mesaje pentru copilul tau

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase sms-uri, urari si felicitari pentru cei mici. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sarbatori copilaria si copiii. Pentru a aduce zambetul pe buzele celor dragi,.

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul actual exista mai multe tipuri de bere si peste 400 de sortimente, Belgia avand cele mai multe marci.

Business report:Doua autostrazi care ar duce la o crestere economica exploziva; Cele mai mari zece pensii civile din Romnia, cuprinse ntre 33.000 de lei si 56.800 lei brut lunar; A fost adoptata legislatia europeana privind muncitorii detasati

UE-SUA: incepe razboiul comercial. Presedintele american Donald Trump pune in aplicare amenintarile: UE nu va mai fi exceptata de la taxele vamale pentru otel si aluminiu. UE a. Cele mai mari greseli pe care le fac antreprenorii romani. Graba, incapatanarea, luarea de decizii peste capul managerilor sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )