Libnet.ro
UNICEF

21:45

NATO merge mai departe

Adevărul Adevărul,
NATO merge mai departe

Seful apararii Germaniei, generalul Eberhard Zorn, a facut o vizita anuntata la Dornstadt, la exercitiul de alarmare VJTF2019, unde a evaluat instruirea grupului de lucru comun foarte pregatit VJTF, care trebuie sa fie operational in 48 la 72 de ore si cuprinde o brigada multinationala, cu 5000 de militari cinci batalioane de manevra, ce vor fi sustinute de forte aeriene, maritime si speciale. continuă pe Adevărul

Ce a spus fiica lui Adi Minune, dupa ce a trecut mai departe la Vocea Romaniei. Este coplesita de emotii

Fiica lui Adi Minune, Adriana, a trecut de knockout-uri la Vocea Romaniei. Horia Brenciu a decis sa o trimita in lupta din Confruntari, de vinerea viitoare, 29 noiembrie. Ce a spus tanara dupa ce a trecut mai departe? Ce a spus fiica lui Adi Minune, dupa ce a trecut mai departe la Vocea Romaniei? in .

Forbes: Apreciati Marea Mediterana pasnica dominata de NATO, cat mai puteti

Dupa ce s-a bucurat de o generatie de relativa pace, Marea Mediterana se indreapta in liniste catre o criza maritima majora. Cumva, pasnica Mediterana a devenit una dintre cele mai militarizate ape din lume. Doar o NATO obosita, sclerotica - si posibil o Uniune Europeana somnolenta - ramane sa tina impreuna cele cinci mari flote navale cu baza in Mediterana, scrie Forbes, citat de Rador. General american: Cred ca regiunea Marii Negre va fi cel mai probabil viitorul teatru de conflict .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )