Libnet.ro
UNICEF

01:05

NBG a primit aprobarea pentru vanzarea unei cote din Finansbank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NBG a primit aprobarea pentru vanzarea unei cote din Finansbank

National Bank of Greece SA NBG), cea mai mare banca elena, a primit aprobarea Fondului de Stabilitate Financiara din Grecia HFSF) pentru majorarea capitalului si vanzarea unei participatii la subsidiara sa din Turcia, Finansbank AS. continuă pe Ziarul Bursa

NBG are aprobarea autoritatilor pentru vanzarea actiunilor Finansbank

Fondul de Stabilitate Financiara al Greciei HFSF) a aprobat planurile National Bank of Greece NBG) privind majorarea capitalului si vanzarea unei participatii la subsidiara sa din Turcia, Finansbank, transmite ekathimerini. com.

Oferte pentru construirea unei noi gradinite in Floresti

20 de companii au depus oferte pentru construirea noii gradinite din comuna Floresti, a anuntat primarul Horea Sulea. Potrivit anuntului publicat de autoritatile locale in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, valoarea estimata a lucrarilor era de peste cinci milioane de lei.

Valcov vrea legi mai dure pentru cei care fura din bugetul pentru Sanatate

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, vrea legi mai dure pentru persoanele care fura din banii pentru sanatate, potrivit Mediafax.

Zece morti in urma coliziunii a 2 elicoptere folosite pentru filmarea unei emisiuni TV

Zece oameni au murit luni in localitatea Villa Castelli din Argentina, in cea mai mare tragedie din istoria recenta a emisiunilor televizate, dupa ciocnirea a doua elicoptere care filmau o competitie transmisa in direct, transmite AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )