Libnet.ro
UNICEF

19:00

Negocieri maraton la Minsk. Vladimir Putin anunta ca s-a ajuns la un acord. Armistitiul va intra in vigoare duminica

B1 B1,
Negocieri maraton la Minsk. Vladimir Putin anunta ca s-a ajuns la un acord. Armistitiul va intra in vigoare duminica

UPDATE: Vladimir Putin da asigurari ca a fost gasit un acord cu Ucraina, anuntant ca focurile se vor opri incepand cu 15 februarie, potrivit publicatiei NouvelObservatoir. La orele 10, Vladimir Putin a anuntat. continuă pe B1

LIVE TEXT VIDEO Negocierile de la Minsk: Vladimir Putin anunta incetarea focului in Ucraina din 15 februarie si retragerea armamentului greu de pe linia frontului. Vezi textul acordului

Liderii europeni si presedintii rus si ucrainean au ajuns la un acord privind incetarea focului, incepand cu 15 februarie, si retragerea armamentului greu de-a lungul liniei frontului, a anuntat joi presedintele rus Vladimir Putin, citat de AFP. Acordul survine la capatul unor negocieri incepute de miercuri in capitala belarusa Minsk. -----------------------------Ora 12. 51: Vezi in articol textul acordului, publicat de jurnalistul Alec Luhn The Guardian) si tradus de HotNews. ro Ora 12:45 Liderii separatisti afirma ca acordul de la Minsk ofera speranta unei solutii pasniceOra 12:30 Angela Merkel afirma ca nu isi face nicio iluzie si stie ca exista inca mari obstacole de depasit Ora 12:20 Ministrul german de Externe a afirmat ca acordul de la Minsk nu este ceea ce si-a dorit Germania, dar este un pas necesar pentru o evolutie pozitiva. Ramai pe HotNews. ro pentru cele mai importante informatii despre Ucraina.

VIDEO Negocierile de la Minsk: Vladimir Putin anunta incetarea focului in Ucraina din 15 februarie si retragerea armamentului greu de pe linia frontului. Vezi textul acordului

Liderii europeni si presedintii ucrainean si rus au ajuns noi, la Minsk, la un acord privind incetarea focului in Ucraina, incepand de duminica, si constituirea unei zone tampon demilitarizata in estul acestei tari, scrie AFP. Angela Merkel a temperat usor entuziasmul afirmand, la finalul unor negocieri maraton si al unei nopti albe, ca raman in continuare mari obstacole de depasit pentru a se ajunge la pace.

Vladimir Putin anunta incetarea ostilitatilor in Ucraina, dupa negocieri maraton

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat joi ca un acord a fost incheiat la Minsk pentru incetarea ostilitatilor in Ucraina incepand de duminica, 15 februarie, relateaza Russia Today.

Cum comenteaza politicienii romani negocierile de la Minsk: Vladimir Putin, mangaiat pe crestet de liderii europeni

Negocierile de la Minsk au ecouri si in randul politicienilor romani, care au comentat discutiile dintre liderii europeni Angela Merkel, respectiv Francois Hollande si presedintele rus Vladimir Putin.

UPDATE Negocieri maraton la Minsk pentru pace in Ucraina. Consiler al presedintelui Porosenko: E un razboi al nervilor, mai avem de discutat 5-6 ore

Negocierile maraton dintre presedintii Rusiei, Ucrainei, Frantei si cancelarul german incepute miercuri seara la Minsk sunt in plina desfasurare joi dimineata. Liderii au discutat deja mai mult de opt ore in noaptea de joi spre vineri pentru a incerca sa ajunga la un plan de pace pentru Ucraina, zguduita de noi violente sangeroase. UPDATE ora 7. 30 Liderii prezenti la Minsk vor semna un document privind Ucraina, a declarat o sursa diplomatica pentru Reuters. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla deznodamantul negocierilor cruciale de la Minsk.

Negocieri maraton la Minsk pentru pace in Ucraina. Consiler al presedintelui Porosenko: E un razboi al nervilor, mai avem de discutat 5-6 ore

Negocierile maraton dintre presedintii Rusiei, Ucrainei, Frantei si cancelarul german incepute miercuri seara la Minsk sunt in plina desfasurare joi dimineata. Liderii au discutat deja mai mult de opt ore in noaptea de joi spre vineri pentru a incerca sa ajunga la un plan de pace pentru Ucraina, zguduita de noi violente sangeroase.

Vladimir Putin anunta pace in Ucraina: Ne-am pus de acord in privinta mai multor lucruri. Focul va inceta pe 15 februarie, la miezul noptii (VIDEO)

Dupa mai bine de 14 ore de negocieri tensionate la Minsk, liderii Frantei, Germaniei, Rusiei si Ucrainei au ajuns la un acord privind incetarea focului in estul Ucrainei. Acordul prevede o zona demilitarizata de.

Negocieri maraton la Minsk. Porosenko: Conditiile puse de Rusia, inacceptabile. Reuters: Acordul de pace de la Minsk a fost semnat. France Press: Negocierile continua

UPDATE: Nu sunt inca vesti bune privind negocierile de la Minsk in care presedintele ucrainian, rus, francez si cancelarul german incearca de aproximativ 15 ore sa se puna de acord cu privire la un plan de pace.

Vladimir Putin si-a pierdut rabdarea: ce a facut in timpul negocierilor de la Minsk VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin, si-a pierdut rabdarea in timpul discutiilor de la Minsk, capitala Belarusului, unde a discutat cu Petro Porosenko, Angela Merkel si Francois Hollande. Liderul de la Kremlin a rupt in doua pixul pe care il tinea in mana,.

Eliberarea fostului pilot militar ucrainean Nadia Savcenko a fost acceptata de Vladimir Putin

Vladimir Putin a acceptat eliberarea fostului pilot militar ucrainean Nadia Savcenko, aceasta fiind de altfel una dintre conditiile prevazute in acordul de pace la care s-a ajuns joi la Minsk, potrivit unor surse.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )