Libnet.ro
UNICEF

19:00

Negocierile dintre Ministerul Economiei si Dan Diaconescu, nefinalizate: Guvernantii nu vor sa ne ia banii

B1 B1,
Negocierile dintre Ministerul Economiei si Dan Diaconescu, nefinalizate: Guvernantii nu vor sa ne ia banii

Negocierile dintre reprezentantii Ministerului Economiei si Dan Diaconescu nu s-au finalizat vineri seara, dupa patru ore de discutii, astfel ca omul de afaceri a cerut Guvernului sa continue negocierile, dar si. continuă pe B1

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa decat asociat cu firme sau fonduri

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit MTI.

O firma inregistrata in Olanda, Gliding Ltd Amsterdam, transmite Ministerului Economiei ca Dan Diaconescu are 46 mil euro intr-un cont la HSBC. In corespondenta este implicata si o firma din Rusia, DIP SOVGroup LLC

O firma obscura inregistrata in Olanda, Gliding Ltd Amsterdam, afirma, intr-o scrisoare transmisa Ministerului Economiei, ca Dan Diaconescu dispune de cei 46 de milioane de euro pentru achizitionarea combinatului Oltchim, intr-un cont deschis la banca HSBC din aceeasi tara, anunta Romania TV.

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum.

Dan Diaconescu, despre esecul negocierilor pentru Oltchim: Statul nu vrea sa-mi ia banii.

Dan Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerul Economiei unde au avut loc negocierile pentru contractul privind preluarea Oltchim, ca le ofera un termen de 48 de ore Guvernului pentru a gasi o solutie pentru ca acesta sa plateasca salariile muncitorilor din combinat, potrivit Rtv. net. Noi vrem sa salvam combinatul, vrem sa dam banii, guvernantii nu vor sa ne ia banii si guvernantii nu vor sa redeschida acest combinat. ) Noi oferim din acest moment 48 de ore Guvernului actual .

Diaconescu, la Ministerul Economiei. Se reiau negocierile.

Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, se afla la Ministerul Economiei pentru a relua negocierile privind semnarea contractului de privatizare a combinatului chimic, potrivit Realitatea TV.

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe.

Dan Diaconescu se afla la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe sfoar.

Diaconescu, la Ministerul Economiei: Am banii pentru preluarea Oltchim.

Dan Diaconescu a declarat vineri ca are banii necesari pentru preluarea Oltchim si sustine ca OPSPI si Ministerul Economiei au incalcat confidentialitatea negocierilor, livrand documente si informatii presei, potrivit Mediafax. Banii au fost si inainte de privatizare, sunt si acum si vor fi si de acum incolo, dar mai trebuie ca si Ponta sa-i vrea. Partenerii nostri in aceasta trazactie OPSPI si Ministerul Economiei - n. r. ) au incalcat toate clauzele de confidentialitate, furnizand presei .

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )