Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim. continuă pe Ziarul Bursa

O firma inregistrata in Olanda, Gliding Ltd Amsterdam, transmite Ministerului Economiei ca Dan Diaconescu are 46 mil euro intr-un cont la HSBC. In corespondenta este implicata si o firma din Rusia, DIP SOVGroup LLC

O firma obscura inregistrata in Olanda, Gliding Ltd Amsterdam, afirma, intr-o scrisoare transmisa Ministerului Economiei, ca Dan Diaconescu dispune de cei 46 de milioane de euro pentru achizitionarea combinatului Oltchim, intr-un cont deschis la banca HSBC din aceeasi tara, anunta Romania TV.

Dan Diaconescu s-a intors in tara: Nu sunt omul nimanui. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. / Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. / Toata planeta e interesata sa cumpere Oltchim

Dan Diaconescu s-a intors miercuri dupa pranz pe aeroportul Otopeni dupa ce parasise tara in urma cu doua zile: Am fost in Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria. O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire, le-a spus el jurnalistilor la sosirea pe aeroport. Patronul OTV i-a acuzat din nou pe guvernanti ca vor doar sa inchida combinatul sau sa il falimenteze, eu vreau sa il salvez, sustinand ca are banii prevazuti in contractul pentru privatizarea Oltchim: Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. Vom semna contractul cand Guvernul va accepta conditiile noastre, suntem un investitor strategic. Noi am cerut acest termen de 10 zile, noi ne-am oferit sa platim in 10 zile.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Chitoiu: Daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia Oltchim, banii vor merge sub forma de ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat astazi ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare.

Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Am dat deja banii Guvernului

Dan Diaconescu l-a somat, luni, pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a companiei Oltchim Ramnicu Valcea, adaugand ca suma de 203 milioane de lei, cel mai mare pret oferit la licitatia de.

Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Banii sunt la dispozitia Guvernului

Dan Diaconescu l-a somat, luni, pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a companiei Oltchim Ramnicu Valcea, adaugand ca suma de 203 milioane de lei, cel mai mare pret oferit la licitatia de.

Ponta: Dan Diaconescu nu e orice nebun de pe strada. Sa nu se sperie oamenii daca nu vine Mesia.

Victor Ponta spune ca exista un plan de rezerva pentru Oltchim, in cazul in care Dan Diaconescu nu se prezinta, luni, cu banii pe care i-a promis. Prezent joi seara la Romania TV, premierul a precizat ca in cel mai rau caz procedurile privind privatizarea combinatului din Ramnicu Valcea vor fi reluate in 2013. Categoric, exista un plan de rezerva pentru Oltchim. Cel declarat castigator trebuie sa semneze contractul in maximum 10 zile. Daca luni se prezinta cumparatorul cu banii, se incheie .

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

Dan Diaconescu a parasit Romania, plecand spre Munchen. ...

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17. 00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Mediafax. Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu in negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din tara a acestuia. El a precizat ca membrii comisiei de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )