Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa decat asociat cu firme sau fonduri

Hotnews Hotnews,
Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa decat asociat cu firme sau fonduri

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit MTI. continuă pe Hotnews

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa

Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, sustin reprezentantii Ministerului Transporturilor MTI).

Diaconescu ar putea participa la privatizarea CFR Marfa doar asociat cu firme sau fonduri.

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii MTI), scrie Mediafax. Va putea in masura in care se va asocia intr-un consortiu, care va putea demonstra ministerului ca indeplineste criteriile de precalificare cu privire la .

Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. El a precizat ca nu a vorbit cu presedintele Traian Basescu despre situatia de la Oltchim Ramnicu Valcea. 'Nu, nu am vorbit', a spus Ponta.

Relu Fenechiu: Lui Daniel Chitoiu nu i se poate reprosa nimic in legatura cu privatizarea Oltchim. Dan Diaconescu ar putea raspunde penal

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a afirmat, luni, ca ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, nu i se pot aduce acuze in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, in schimb, Dan Diaconescu ar putea raspunde penal.

Oltchim, un vajhat pentru Dan Diaconescu

UPDATE: Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a CSAT, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, conform surselor de presa. ---------- Premierul Victor Ponta s-a repezit, ieri dimineata, sa declare licitatia Oltchim drept un esec, invocand faptul ca Dan Diaconescu n-ar avea banii, desi jurnalistul are la dispozitie zece zile sa semneze contractul si sa plateasca pachetul majoritar de actiuni detinut de stat la combinatul valcean.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in .

Asociatia Transportatorilor Feroviari atentioneaza ca privatizarea CFR Marfa se face ...

Asociatia Transportatorilor Feroviari din Romania ATFER) considera ca privatizarea CFR Marfa se face pe genunchi, iar procedura de vanzare a companiei de stat va crea prejudicii insemnate atat statului, cat si operatorilor privati de transport. Procedura de privatizare, precum si Hotararea de Guvern privind privatizarea nu au fost supuse consultarii patronatului din domeniu, asa cum eronat s-a specificat in proiectul HG elaborat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii. In ultima .

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )