Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nelu Tataru despre demiterea managerului Spitalului Piatra Neamt: Legislatia nu ne permite

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru despre demiterea managerului Spitalului Piatra Neamt: Legislatia nu ne permite

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca o eventuala masura de demitere a managerului Spitalu. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Oricat au incercat cei doi medici si cele doua asistente sa intervina, a fost peste puterile lor. Cred ca am facut tot ce se putea pentru acesti pacienti. Cei care au gresit sa raspunda

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca interventia celor doi medici si a celor doua asistente in momentul incendiului de la sectia ATI de la Spitalul din Piatra-Neamt a fost peste puterile acestora, in.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr.

Nelu Tataru se va deplasa la Piatra Neamt pentru evaluarea situatiei de la Spitalul Judetean

Ministrul Nelu Tataru se va deplasa, sambata seara, la Piatra Neamt pentru evaluarea situatiei, in urma incendiului izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean, potrivit Ministerului Sanatatii, transmite Agerpres.

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Nelu Tataru, despre reforma sistemului medical: Atat timp cat nu vom schimba un management politic cu unul profesional, nu vom avea sanse de reusita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, referindu-se la incendiul din sectia ATI de la Piatra Neamt, ca atata vreme cat managementul unitatilor medicale din Romania nu va fi asigurat de.

Primele cuvinte pe care medicul-erou Catalin Denciu i le-a spus lui Nelu Tataru despre ce s-a intamplat in salonul mortii

Zece oameni au murit in urma incendiului care a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt. Medicul Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii din.

Medicul Radu Tincu, despre incendiul de la Piatra Neamt: Trebuie sa respecte toate perioadele de reverificare a aparaturii medicale si daca se gaseste o deficienta, ea trebuie corectata si semnalizata

Radu Tincu, medic pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, a vorbit, la B1 TV, despre tragedia de la Piatra Neamt. Acesta atrage atentia asupra verificarii aparaturii medicale, mai ales in aceasta.

Ludovic Orban, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum sa fie suficienta o demisie? Se face o ancheta penala, iar vinovatii trebuie pedepsiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca simpla demisie a managerului spitalului din Piatra Neamt nu este suficienta, caci mai multi oameni si-au pierdut viata in incendiul de sambata. Acesta a.

Tariceanu, despre incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt: Nici Orban si nici Tataru nu au nici o scuza de data asta

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur cu privire la tragicul eveniment din Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane. El a declarat pe retelele de socializare ca imaginile din spitalul groazei l-au afectat profund.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )