Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nepotul lui Gigi Becali, arogante la volanul unui Maybach pe Autostrada Soarelui

Adevărul Adevărul,
Nepotul lui Gigi Becali, arogante la volanul unui Maybach pe Autostrada Soarelui

Vasile Geambazi, unul dintre nepotii lui Gigi Becali si actionar la clubul Steaua, a ajuns duminica seara la Sectia 13 Politie, dupa ce a sicanat in trafic, pe Autostrada A2, un alt sofer care se intocea la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a ajuns la Politie dupa ce a sicanat un sofer in trafic

Vasile Geambazi, unul dintre nepotii lui Gigi Becali si actionar la clubul Steaua, a ajuns duminica seara la Sectia 13 Politie, dupa ce a sicanat in trafic un sofer, pe Autostrada Soarelui. Incidentul s-a.

Un nepot al lui Gigi Becali, la Politie dupa ce a sicanat un sofer in trafic.

Vasile Geambazi, unul dintre nepotii lui Gigi Becali si actionar la clubul Steaua, a ajuns duminica seara la Sectia 13 Politie, dupa ce a sicanat in trafic un sofer, pe autostrada A2, potrivit unor surse din Politia Capitalei, transmite Mediafax. Sursele citate au precizat ca incidentul a avut loc duminica, in jurul orei 22. 00, pe autostrada A2, pe sensul spre Bucuresti. Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, si Iulian Lambru, care conducea o masina Bentley, s-au sicanat in .

Un nepot al lui Gigi Becali, audiat la Politie. Ar fi sicanat in trafic un sofer, pe Autostrada A2

Un nepot al lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal noaptea trecuta, pe Autostrada A2. Se pare ca ar fi fost vorba despre o altercatie in trafic. Tanarul era la volanul masinii lui Becali.

Un nepot al lui Gigi Becali, implicat intr-un scandal pe Autostrada A2

Un nepot al lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal noaptea trecuta, pe Autostrada A2. Se pare ca ar fi fost vorba despre o altercatie in trafic. Se pare ca tanarul era la volanul masinii lui.

Paula Iacob este noul avocat al lui Gigi Becali.

Paula Iacob a mers sambata la Penitenciarul Jilava, acolo unde este incarcerat Gigi Becali, pentru a pune la punct, impreuna cu avocatul Pavel Abraham, strategia juridica viitoare in cazul latifundiarului din Pipera, informeaza b1. ro. Becali, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare, a cooptat-o in echipa de avocati pe Paula Iacob, dupa ce s-a suparat pe ceilalti aparatori pe motiv ca nu au putut sa il inscrie la Facultatea de Teologie. Citeste si Becali face orice pentru a iesi din .

Paula Iacob, cooptata in echipa de avocati ai lui Gigi Becali

Paula Iacob a mers sambata la Penitenciarul Jilava, acolo unde este incarcerat Gigi Becali, pentru a pune la punct, impreuna cu avocatul Pavel Abraham, strategia juridica viitoare in cazul latifundiarului.

Arhiepiescopia nu ii da voie lui Gigi Becali sa se inscrie la admiterea de la Facultatea de Teologie

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admiterea la Facultatea de Teologie a Universitatii Bucuresti, insa nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se afla in detentie, iar institutia de inv.

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admitere la Facultatea de Teologie, dar nu a primit acordul Arhiepiscopiei

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admiterea la Facultatea de Teologie a Universitatii Bucuresti, insa nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se afla in detentie, iar institutia de invatamant superior are numai cursuri de zi, potrivit unuia dintre avocatii sai, citat de Mediafax. Binecuvantarea Arhiepiscopiei Bucurestilor era obligatorie la inscrierea pentru admitere, care s-a incheiat joi.

Gigi Becali a vrut sa se inscrie la Teologie, dar n-a primit acordul Arhiepiscopiei

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admiterea la Facultatea de Teologie a Universitatii Bucuresti, insa nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se afla in detentie, iar institutia de invatamant superior are numai cursuri de.

Gigi Becali incaseaza refuz dupa refuz! Arhiepiscopia nu i-a permis sa se inscrie la Facultatea de Teologie

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admiterea laFacultatea de Teologiea Universitatii Bucuresti, insa nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se afla in detentie, iar institutia de invatamint superior are numai cursuri de zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )