Libnet.ro
UNICEF

23:00

Netanyahu: Israelul va continua operatiunile in Fasia Gaza atat cat va fi necesar

Antena3 Antena3,
Netanyahu: Israelul va continua operatiunile in Fasia Gaza atat cat va fi necesar

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decarat sambata ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar si cu toata forta de care va fi nevo. continuă pe Antena3

Netanyahu: Israelul va CONTINUA operatiunile in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sambata ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar si cu toata forta de care va fi.

Netanyahu: Israelul va continua operatiunile in Gaza atat timp cat este necesar

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat ieri ca armata israeliana i and si va continua opera and tiunile impotriva mi and scarii islamiste palestiniene Hamas in Fa and sia Gaza atat timp cat este necesar and si cu intreaga for and ta de care este nevoie, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Conflictul din Fasia Gaza. Benjamin Netanyahu: Israelul va continua sa distruga tunelurile de la granita, cu sau fara armistitiu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat joi ca armata israeliana va continua cu sau fara armistitiu sa distruga tunelurile folosite de Hamas in Gaza pentru a lansa atacuri asupra teritoriului israelian, potrivit AFP.

Benjamin Netanyahu: Vom utiliza toata forta de care va fi nevoie in Fasia Gaza

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decarat ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar si cu toata forta de care va fi nevoie, relateaza AFP, scrie Mediafax .

Bombardament asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza: Cel putin 10 civili au murit

Masacrul asupra civililor continua in Fasia Gaza. Cel putin zece palestinieni au fost ucisi la Rafah, intr-un bombardament care a lovit o scoala ONU ce adapostea mii de refugiati, anunta presa.

FOTO in drum spre Fasia Gaza. Primele impresii din Israelul aflat in conflict

Am aterizat vineri dimineata pe aeroportul Ben Gurion, la doar cateva zeci de kilometri de capitala Israelului, Ierusalim. in asteptarea documentelor necesare calatoriei in Fasia Gaza am decis sa pornesc la pas prin Ierusalim, incercand sa vorbesc cu cat mai multi localnici despre situatia actuala. in prima mea zi, Israelul pare divizat, compromisul si negocierea sunt cuvinte pe care le-am auzit rar, iar conflictul inevitabil, transmite Mircea Barbu, corespondentul Adevarul din Israel.

in drum spre Fasia Gaza. Primele impresii din Israelul aflat in conflict

Am aterizat vineri dimineata pe aeroportul Ben Gurion, la doar cateva zeci de kilometri de capitala Israelului, Ierusalim. in asteptarea documentelor necesare calatoriei in Fasia Gaza am decis sa pornesc la pas prin Ierusalim, incercand sa vorbesc cu cat mai multi localnici despre situatia actuala. in prima mea zi Israelul pare divizat, compromisul si negocierea sunt cuvinte pe care le-am auzit rar, iar conflictul inevitabil.

Israelul a inceput sa-si retraga trupele din Fasia Gaza

Israelul a inceput sa-si retraga unele trupe din Fasia Gaza si sa se repozitioneze in alte zone din teritoriul palestinian, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, pentru AFP. Ne retragem din unele zone,.

Israelul si Hamas au convenit asupra unui armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Israelul si miscarea islamista Hamas au convenit sa implementeze neconditionat un armistitiu de incetare a focului pentru 72 de ore in Fasia Gaza, anunta surse americane si din cadrul ONU, potrivit BBC.

SUA au reaprovizionat Israelul cu munitie dupa ce au condamnat atacarea unei scoli ONU in Fasia Gaza

Statele Unite au confirmat miercuri ca au reaprovizionat Israelul cu munitie, la doar cateva ore dupa ce Casa Alba a condamnat atacul comis de catre israelieni asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza, potrivit Mediafax. O parte a munitiei provine dintr-un stoc al armatei americane creat pe teritoriul israelian pentru Tsahal in situatii de urgenta si care are o valoare de aproximativ un miliard de dolari 746 milioane de euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )