Libnet.ro
UNICEF

01:05

Neurologi: Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin si alimentatie dezechilibrata

Adevărul Adevărul,
Neurologi: Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin si alimentatie dezechilibrata

Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin, alimentatie dezechilibrata si ore multe petrecute in fata calculatorului. continuă pe Adevărul

Accident cumplit in Vaslui: Un autocar cu pelerini intrat intr-un cap de pod si apoi intr-o gospodarie. Soferul a suferit un accident vascular cerebral (VIDEO)

Peste 50 de oameni au trecut prin socul vietii lor in drum spre Iasi, unde voiau sa participe la sarbatoarea Sfantei Parascheva. Pelerinii se aflau intr-un autocar care a intrat intr-un cap de.

Politia din Iasi, prinsa cu minciuna: Filmul unui accident din urma cu 4 luni arata musamalizarea cazului si aruncarea vinovatiei asupra soferului accidentat (VIDEO)

Filmul unui accident rutier ce a avut loc in centrul Iasului, in care au fost implicate o dubita si un logan al Politiei Rutiere, a aparut pe Internet. Acesta contrazice varianta prezentata de.

Pasagerul dintr-o masina autonoma Google a ajuns la spital in urma unui accident

Un nou raport Google scoate la iveala faptul ca soferiisunt cel mai mare pericol pentru masinile autonome. Masinile autonome ar putea fi una dintre cele mai importante tehnologii dezvoltate in ultimii ani, acestea deveninddin ce in ce mai performante pe parcursul timpului. Ocazional, insa, cate un vehicul de acest fel este implicat intr-un accident. Daca [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )