Libnet.ro
UNICEF

22:46

New Artist: Chris Jacob lanseaza piesa Show Me Your Love |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
New Artist: Chris Jacob lanseaza piesa Show Me Your Love |AUDIO

Chris Jacob va prezinta o tripla premiera muzicala: Show Me Your Love piesa de debut a artistului si prima sa colaborare cu producatorul Viky Red, in prima auditie! Ajuns in atentia publicului prin participarea la cateva concursuri muzicale televizate, Chris Jacob, pe numele sau real Cristian Iacob, nu este nici pe departe novice intr-ale [. continuă pe Devorator Monden

Chris Jacob lanseaza piesa Show Me Your Love

Chris Jacob lanseaza piesa ,,Show me your love, prima sa colaborare cu artistul Viky Red. Desi are o vasta istorie in lumea muzicii, aceasta este prima melodie din cariera solo a artistului Continue reading .

Proiect nou: Chris Jacob Show Me Your Love (single) |AUDIO

Va prezentam o dubla premiera muzicala: Show Me Your Love piesa de debut a artistului Chris Jacob si prima sa colaborare cu producatorul Viky Red. Ajuns in atentia publicului prin participarea la cateva concursuri muzicale televizate, Chris Jacob n. r. Cristian Iacob) nu este nici pe departe novice intr-ale muzicii. A pasit intaia oara pe [.

Thats Right lanseaza piesa Paradise feat Americano |AUDIO

Baietii de la Thats Right lanseaza astazi Paradise, o piesa visatoare in colaborare cu Americano. Melodia este produsa de Radu Alex si Sandu N. Stefan Nixx) in studiourile Thats Right Music Production. Piesa Paradise vine la scurt timp dupa prima piesa in limba romana a proiectului Thats Right, Ocean de lacrimi feat. AmY. Visezi sa [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )