Libnet.ro
UNICEF

06:00

New York Times: Dupa dealuri este un film excelent, chiar daca nu ca lovitura de trasnet 4, 3, 2

Antena3 Antena3,
New York Times: Dupa dealuri este un film excelent, chiar daca nu ca lovitura de trasnet 4, 3, 2

Dupa dealuri este un film excelent, chiar daca nu ca lovitura de trasnet intitulata 4 luni, 3 saptamani si 2 zile 4,3,2), iar conceptia stralucitoare a regizorului Cristian Mungiu pare sa fi devenit. continuă pe Antena3

Cristian Mungiu, criticat de Biserica: Filmul Dupa dealuri este o rusine

Cazul Tanacu provoaca din nou controverse. Reprezentantii Bisericii s-au suparat pe Cristian Mungiu, care a spus povestea exorcizarii de la Manastirea Tanacu intr-un film multi-premiat. Daca pentru criticii de.

Protest in fata hotelului din New York unde este cazat presedintele Iranului.

Aproximativ 50 de manifestanti au protestat luni in fata hotelului unde este cazat presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, care participa la Adunarea generala a ONU ce va incepe marti,potrivit Mediafax. Warwick, Warwick, sa-ti fie rusine!, strigau manifestantii in fata hotelului cu acest nume unde este cazat presedintele iranian. Afara din Warwick, afara din New York, afara din Natiunile Unite, se putea citi pe pancarta unui manifestant. David Ibsen, de la organizatia Uniti impotriva .

Postere anti-islamice au impanzit metroul din New York

Afise publicitare provocatoare, care eticheteaza populatia musulmana ca fiind salbatica si radicala, au aparut in statiile si trenurile de metrou din New York. Acest lucru a atras imediat critici din partea.

120 sefi de stat, premieri si ministri se vor aduna astazi la New York. incepe Adunarea Generala a ONU

La New York se deschide, astazi, sesiunea Adunarii Generale a ONU, la care sunt asteptati 120 sefi de stat, prim-ministri si ministri. Printre vorbitori se numara presedintii Statelor Unite, Frantei si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )