Libnet.ro
UNICEF

09:00

New York Times si Twitter, victime ale unui atac cibernetic efectuat de hackeri sirieni

B1 B1,
New York Times si Twitter, victime ale unui atac cibernetic efectuat de hackeri sirieni

Un atac cibernetic a vizat, marti, site-ul ziarului New York Times si al retelei de microblogging Twitter, cele doua cazand prada unor hackeri sirieni. Site-ul nostru a fost inaccesibil utilizatorilor din Statele. continuă pe B1

New York Times si Twitter, victime ale unui atac cibernetic

Site-ul ziarului New York Times NYT) era in pana de mai multe ore marti seara, iar Twitter s-a confruntat cu probleme tehnice marti, probabil in urma unui atac informatic atribuit de catre experti unor hackeri, relateaza Mediafax care citeaza AFP.

New York Times si Twitter, victime ale unui atac cibernetic

Un atac cibernetic a vizat, marti, site-ul ziarului New York Times si al retelei de microblogging Twitter, cele doua cazand prada unor hackeri sirieni. Site-ul nostru a fost inaccesibil utilizatorilor din Statele.

Site-urile cu domeniul .cn, victime ale unui atac de proportii in cea mai populata tara de pe glob

In prima parte a zilei de duminica o multime de site-uri cu terminatia . cn au fost victima unui atac concertat de tip DDoS care pare sa fie cel mai puternic de acest tip din istoria Chinei, scrie Computerwold. China este banuita ca a initiat o multime de atacuri informatice la adresa Occidentului, dar incidentul de acum dovedeste ca desi are forta mare de atac, China nu sta atat de bine cu apararea.

New York Times si Twitter, ATACATE de hackerii de la Armata Electronica Siriana.

Site-ul ziarului New York Times NYT) era in continuare in pana miercuri, dupa ce a fost vizat marti de un atac cibernetic atribuit de experti unor hackeri sirieni, iar Twitter s-a confruntat de asemenea cu probleme tehnice marti, relateaza AFP, conform Mediafax. Site-ul nostru a fost inaccesibil utilizatorilor din Statele Unite pentru o anumita perioada de timp, marti. Aceasta pana este rezultatul unui atac extern asupra numelui domeniului nostru, a declarat pentru AFP Eileen Murphy, o .

Ziarul american New York Times si Twitter, atacate de hackeri

Marele cotidian american New York Times a fost victima hackerilor, pentru a doua oara in ultimele saptamani. Site-ul ziarului a fost scos temporar din functiune in urma unui atac informatic. Operatiunea a fost.

Ziarul american New York Times si Twitter, atacate de hackeri sirieni

Marele cotidian american New York Times a fost victima hackerilor, pentru a doua oara in ultimele saptamani. Site-ul ziarului a fost scos temporar din functiune in urma unui atac informatic. Operatiunea a fost.

Cotidianul american The New York Times, victima unui dublu atac cibernetic al unui grup de hackeri sirieni

Pagina de internet si de Twitter a cotidianului american The New York Times a fost atacata marti de hackeri, fiind al doilea incident de acest fel in aceeasi luna. Un grup sirian cunoscut drept Armata Electronica Siriana, loial presedintelui Bashar al-Assad, si-a asumat responsabilitatea pentru atacul cibernetic.

VIDEO Femeile din New York care ies pe strada topless nu incalca legea

Peste 34. 000 de politisti au fost instruiti sa nu sanctioneze in niciun fel femeile care se plimba toplesspe strazile din New York. Masura adoptata este menita sa ofere femeilor drepturi egale in ceea ce priveste nuditatea in public.

Politistii din New York, instruiti sa nu sanctioneze femeile care se plimba topless pe strazile orasului

Politistii din New York au fost instruiti sa nu sanctioneze in niciun fel femeile care se plimba topless pe strazile orasului, masura adoptata cu scopul de a oferi femeilor drepturi egale referitor la.

Facebook, pe val. Actiunile companiei au depasit 40 de dolari pe bursa de la New York

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut, finalizand saptamana la nivelul record de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )